foggy Arc The Lad: Twilight of the Spirits Ljudi moji, jedna jedina igra u remaster ruhu bi me zanima da ju probam i vjv pobrišem jer će remaster bit smeće.
Flipper PS3 lista je razočaravajuća. Nema originalnog Motorstorma, nema KZ2...! Slabo. P.S. Meni to nije bitno, ali promašili su priliku što nisu dodali trofeje za igre.
foggy Misle ubacit još igara dok to ne krene u opticaj ili nakon što krene? Hard pass za mene, jednostavno nema ništa što me zanima osim te jedne igre eventualno.
Tzereen foggy a kaže ovako early look at some of the games* i onda: * Availability of Classics, Game Trials and Game Catalog varies over time and plan. See https://www.playstation.com/Plus for details and updates on PS Plus offerings. PlayStation Plus is an ongoing subscription subject to a recurring subscription fee taken automatically (at the then-current PS Store price) at the frequency you choose at purchase until cancellation.
foggy Tzereen Ok, onda mi se čini da će danas tu listu expandat jer ne znam da je velikom broju ljudi ovo zanimljivo. Ili se varam.
Tzereen foggy a ziher je neće danas expandat. Ali kasnije vrlo vjerojatno hoće, da. Plus je Ubisoft stavio info da i njihove igre dolaze ovdje. Ali ne vjerujem da će se ovo moći mjeriti s GamePassom po količini igara.
foggy Pa to se onda čeka da. Ne znam da će korisnici slijepo kupovati pretplatu kad nemaju pojma šta je dostupno, a ova prva lista je za sada nikakva, blago rečeno.
p7co ja ne razumin jel stvarno mislite da je ovo konacna lista? pa lipo je napisano da je samo dio igara koje ce bit dostupne, znaci ocito nije potpuna lista sta ce bit na izlasku, ne kuzim odakle ljutnja i jel tesko nesto procitat s razumijevanjem?
wooddiebone Nema Spider-man Remastered? Pa pobogu jel namjerno žele tu igru napravit najteže nabavljivom igrom na PS5 ili kaj? Kod nas se ne može nabavit nikako osim preko koda koji se dobije uz Miles Morales Special Edition. Čak ni upgrade normalnog izdanja na digitalni Special ne funkcionira.
escoban wooddiebone To sam bas jucer istraziva , pisalo je da se MM moze upgrejdat na Ultimate i da se Spiderman isto moze upgradeat na remasterd . Moram testirat 🤷♂️
wooddiebone 99% sam siguran da ćeš dobit poruku "You're not allowed to purchase this item". Doslovno nema načina da se kod nas dođe do igre osim da kupiš kod od nekoga tko je kupio fizičko izdanje MM Ultimate. Meni je @prayer uletio i vječna mu hvala, ali ne vjerujem da puno ljudi ne iskorištava te kodove.
zontra Ako imamo PS+, nama se nista nece mijenjat, tj. sve je kao dosad, samo ce se zvati PS+ Essential?
Matador Vrhunska ponuda, ako je netko jučer kupio PS4. Stari vlasnici su više manje sve odigrali od ponuđenog. U ovom trenutku mi nije vrijedno upgradea.