buz Bace milijarde i milijarde na razne studije i nadaju se najboljem. Dost dobra taktika.

I nisam hejter xboxa/sony fan. Jednom kad ce xbox imat bar upola dobrih ekskluziva ko sony kupit cu ga. Znaci 2025 negdje racunam huehuehuehue .

Nema frke, igrat ćete kad Gamepass dođe na PlayStation.

Dok izade prva must play igra na xboxu , sony ce imati 20tak must play naslova. Jos ako Starfield bude bugfest ili overhype smece to ce bit secer nakraju

Giphy - season 1 ifc GIF by Brockmire

klasincni M$, sve su vas sugarcoatali i opet sve po starom.

Pfff, nadao se izlasku Starfielda krajem godine pa da si složim neki PC za to. Ali eto, dogodila se Bethesda. Što oni ionako ne izbacuju nedovršene igre?

Zero Izbace poludovršen proizvod pa ga dovrši nexusmods studio. Ni ovo nije hejt , stvarno volim Bethesdine igre.

Insomniac ce do onda jos 3 igre izbacit

Ovo mi odgovara obzirom da nisam pri parama za kupovinu konzole, do tad ce se skupit.

escoban

Sve to zvuci super
      Po tome xbox je gotov

Ali opet ima jedna stvar pišeš sony ce IMATI, trebao je i box imati pa ima kurac, trebao je i sony imati pa ima kurac.

Niti jedna next gen konzola nema igru vridnu kupnje konzole, niti jedna.
      Sve se moze igrati na starim konzolama

Cyberpunk ce biti najbolja igra ikad
      Bf2042 ce pojesti cod

Kad vidin te sony ekskluzive koje se nabrajaju virovati cu sad evo godinu ipo nakon izlaska sony nema nista kao ni box

Miro Ratchet! Returnal! Demon's Souls!

Ali najbitnije, na PS5 Outridersi izgledaju fantastično! 😃

Miro Niti jedna next gen konzola nema igru vridnu kupnje konzole, niti jedna.

Pa dalo bi se raspravljati, ali da. Xbox nema bas niti jednu, a sad pitanje jesu li Ratchet, Returnal i DS Remake za nekoga razlog za nabavku nextgen konzole. Iako su sve fantastične igre.

Sto se tiče igara, ako do kraja godine ne izađe i GoW, onda imamo jedan od najgorih ostataka godine ikada. 🙂 Jedino je ožujak bas razvalio, ali ostatak godine izgleda jako jako loše.

ALI, zato 2023. spektakl. Negdje sam to već ranije čuo? 😁

Flipper spektakl. Negdje sam to već ranije čuo?

kad si ženi obećavao prije braka

Tzereen
            Ratchet je dobar ali sa nicim se nije istaknuo kao nesto najbolje odigra san ih sve pa znan. Nema noviteta samo druga oruzja.
            Returnal je skupi indijamac i igra koja nije za svakoga.
            Demoni su igra koja je izasla za ps3 i odigrao je svatko tko je fan i koga je vec zanimala igra.

Flipper
            Mi smo gameri to volimo i radi toga smo uzeli nove konzole ali u ovome ništavilu ici braniti jednu a dizati drugu konzolu nema nikakvog smisla.

Neke od ovih bi trebale sigurno izaci a za neke se nagadja da budu ove godine...
            Avatar, A plague tale 2, Gotham Knights, Stray, Hogwarts Legacy, God of War, Forspoken, Atomic Hearts, Saints Row, Bayonetta 3, Calisto Protocol, Sonic Frontiers, Little Devil inside, Evil West i vjerojatno jos pokoja. Ne znam, ne cini se tako losa godina ako ovo sve izadje.

darkfenix Od tih svih nabrojanih,za 2 ekskluzive se nezna jel će izać uopće ove godine,a ostale su multiplatform igre.

master_x A ono, koga briga jel su ekskluzive ili ne, prica se kak9 ce opcenito losa godina bit..ja kazem da i nece ak9 ovo sve izadje.

darkfenix Jedni laprdaju za ekskluzive,drugi laprdaju da ona druga konzola nema ništa,treći laprdaju koga briga za ekskluzive.Bitno da se laprda kao i ja sada.

2 mjeseci kasnije