DarkPunisher yakuza_stinger jesi pogledo End of the...drugu sezonu? Prva mi je bila super a drugu nikad upalio ni sam ne znam zasto 😆
Torgue Daybreak igra u stilu Dying Light-a Altered Carbon kao RPG Knights of Sidonia možda u stilu Zone of the Enders? Kid Cosmic ima potencijala samo ne znam koji tip igre bi bio najbolji Tzereen Onaj novi crtić Cuphead bi mogao biti fora igra.
Flipper Samo Stranger Things kao horor avanturu bez MP-a. Iako bi sigurno dobro prošao Strange Things nešto kao Dead by Daylight. Druga serija bi bila Dark...ali to ne vidim tko bi mogao pretvoriti u igru.
Flipper Torgue odlična, ali jako teška. Bila je jedno vrijeme Xbox ekskluziva. Sad je dostupna i na PS.
yakuza_stinger DarkPunisher jesam, jer ionako je kratka serija. Nije ni druga sezona loša. Šteta što nema još. Igru točno mogu zamislit kao neku avanturu s ne pretjerano puno gameplaya i skilla, nego da je jaka naracija.
Deadwalker Obavezno Emily in Paris, da mi igra pokaže kako nemam pojma raditi svoj posao. I Chef's Table - nešto kao PC building simulator za siromašne u domeni vrhunske hrane.
TITANXIS Nemam pretplatu na NF-u ali vidio sam kakvih sve serija ima i zapeo mi odmah za oko "brko" Nije igrana serija već dokumentarna a riječ je naravno o Adolfu. "Hitlerov krug zla". Ovo stavljam pod spoiler jer možda jednog dana i osvane igra i uzmu mi ideju hehe! Taj samodopadni idiot me fascinira još odmalena i volio sam znati i saznat što više o njemu da ga shvatim. Koji mu kurac bio da se upuštal u pizdarije da ga čitav svijet zato zamrzi i mrzi dan danas zbog stvari koje je radil. No ko ga jebe i nije to baš bit te serije. Ne znam puno kakva je ta dokumentarna mini serija u širini ali po običaju ja bih podebljal i izokrenul naglavačke cijeli setting da radim scenarij za igru. Ostavil bih samo bazičnu ideju i ime serije Circle of Evil (videogame). Znači cijela kontra onoga što se zaista dešava. Serija koliko sam nešto malo čitao prati planove njegovih kompića da preuzmu vodstvo cijele Švabije i smišljaju opaki plan za sve nas prije pravih zbivanja 2ww-a i to mi bilo dovoljno da dobim neku ideju kakva bi to bila igra, tako da možda na kraju igra ne bi puno ličila na seriju i sad shvaćam dok ovo pišem kad naprave seriju po igri ili obratno pa baš ne lići jedno na drugo. Scenarij u igri bi bio da sve te frajere (njegove naciste) se treba uništiti i najteži level u igri koji postoji onaj završni da "brku" pretvorim u navodno dobrog lika. Znači da sve njegove kompiće koji su ga podupirali i tjerali na zlo izbacujem jednog po jednog od početka da bi na kraju ostal najopakiji koji ga najviše gura u propast te uklonivši njega "brko" postaje naoko dobri dečkić koji napokon pronalazi svoj mir i zahvaljuje tebi kao igraču gledajući i govoreć u kameru: Thanks buddy, you are chosen one. Svijet se upravo počeo pretvarat u pakao. I tako zapravo kraj igre postaje početak franšize. Circle of evil 2 Uništivši zadnjeg frajera, upravo si razbio pakleni krug koji je zapravo štitio svijet od zla i pakao počinje u obliku svijetskog rata koji bude opakiji od onog koji se zaista dogodio. Bila bi to u jednu ruku i humoristična igra ali opaka do jaja. Ko bi to igral da mi je znat jer ja ne bih mogao sigurno jer kao prvo nitko ne igra igre po svom scenariju kad znaš kaj bude u igri ali nešto slično bih volio u takvim igrama samo sa drugačijim ishodom.