Hahahahha pa ja nemogu vjerovat oko cega se svadate i s cime sve usporedujete trophy hunting i ljestvice, al aj ovo je gaming forum pa imam razumjevanja.
Gle ako bi isli na najfair ljestvicu onda bi trebali uzet u obzir exophase rangiranje igraca sa psn profiles postocima osvojivosti. Exophase rangira po rijetkosti ali ne bas logicnoj jer velika baza igraca su hardcore lovci pa jedan wd legion vise vrijedi od meat boya ili street fightera. Kad bi svi sa psnprofiles bili na toj stranici onda bi imali donekle fair listu.
Igram i uzivam u tome, sve sto zapocnem i platiniram, toliko je jednostavno. Preso sam masu ludih igara ne zato sto sam ekspert sa nadnaravnim sposobnostima, nego jer sam uporan i ne odustajem. Jednostavnije nemoze bit. Ljudi misle da je to neki bauk i da moras bit lumen da bi platiniro jedan wolfenstein, ali to je totalno krivo misljenje i misljenje da se na takav nacin gubi vrijeme. Budimo realni velika vecina takvih igara zahtjeva 100 do 200 max sati u prosjeku ( ukoliko nema bolesnog grinda ), ne govorimo o tisucama i tisucama sati po igri pa da trosite puno vremena a znam ljude sto peglaju jednu te istu igru i imaju desetke tisuca sati u odredenoj igri. Jedan Vanquish se moze proc u 30 sati, super meat boy 100-150, splasher isto tako. Price za gubljenje vremena su za malu djecu samo kako bi se ukazalo na nepotrebno ponavljanje istog da bi se nesto preslo. Na kraju krajeva nemam niti 2000 sati ukupnog igranja na ps4 prema exo. Za ps3 neznam jer nema countera tako da ne bih znao brojku. To je za sve te godine daleko miljama od gubljenja vremena.
Svak ima svoje veselje, ne volim gdje je otisao trophy hunting zadnjih 7,8 godina ali tako je kako je. Sve i da nije, ne bih se nikad natjecao. Imate razne stranice, pa gledajte gdje ste po raznim stranicama ako vas to muci, ali treba pokazat postovanje opcenito prema ljudima nebitno jeli skupljaju trofeje ili ne skupljaju pa kakvegod igre igrali i na kojigod nacin skupljali. Trofeji su samo trivijalna stvar u kojima neki max uzivaju dok nekima nista ne znace. Zato manje prepirki i vise igranja 😃.