Dark Vision ljepa gesta,ali ako nekaj zelis poklonit pokloni,al smatram da je ovo los nacin jer se ljudi blamiraju sa nekim izjavama zakaj bi bas oni trebali dobit,trebal si stavit prijave i izvuc nekog nasumicno,ovo je po meni blam fest,al ok,samo prijateljski savjet :)
Nasumično ili ovako "od oka" po meni svejedno. Zašto? S obzirom da ni s kim ovdje nisam toliko blizak (tko se prijavio) i nemam nekog razloga za random izvlačenjem. Ne bi rekao da je neko blamiranje, pa neće valjda nitko plakati zato što neće dobiti bon od 20$ To da se napiše "razlog" je više ono da ne bude svaki post: Bravo, prijavljujem se! :) U svakom slučaju, kužim što si htio reći.

Gorath
Što reći, koju poslugu porati? :) Tvoja priča me nasmijala ali i rastužila no s obzirom da te poznam nekako mi je lakše za shvatiti. Danas se mnoge stvari uzimaju zdravo za gotovo, ljudi malo što cijene i sve je postala "potrošna roba". Prije smo sa malo toga bili jako zadovoljni a danas je obrnuta situacija. PS4 ćeš kupiti, tu razgovora nema

Objava dobitnika u 18h!

Isprike na duplom postu, ali situacija je specifična :)

Došao je i taj trenutak pa da previše ne duljim. Bon (20$) je dobio gusterko :)

Čini mi se skroman momak a i između redaka se da naslutiti da je spreman eventualno posudit igru kasnije ako tko bude zainteresiran. Provjeri PM, gdje sam ti posalo tvoj psn kod.

Zahvaljujem se svima na sudjelovanju! Over & Out 8)

Ne znam šta bi rekao osim da sam oduševljen poklonom za Božić i ogromno hvala kolegi Dark Vision što je izabrao mene od svih ljudi koji su se javili a siguran sam da ništa manje od mene nisu zaslužili bon, još jednom veliki RESPECT za gestu tim više što si nezaposlen a odrekao si se bona da bi razveselio nekog od nas  :
Još samo jedna stvar igra koju budem kupio ide na daljnje poklanjanje čim je završim  :)

Čestitam gusterko i pohvala za DVisiona.

Sent from my S5 using Tapatalk