U vrijeme blagdana ono materijalno treba zanemariti no svi ipak volimo dobit poklon, zar ne?  :)

Možda nije puno ali nadam se da će nekoga usrećiti pa stoga dajem 20$ psn bon, upravo kupljen. Dobitnik će biti objavljen u petak navečer. Nema uvjeta, samo recite zašto baš vi mislite da bi bili najbolji izbor :

Želim svim članovima ffa foruma sretne i ugodne nadolazeće blagdane!

Nema pojma zašto bi bio najbolji izbor,iskreno...
Pohvala i prijava
Svaka čast

Sent from my Redmi Note 2 using Xparent Green Tapatalk 2

Zašto bih bio najbolji izbor?
Hm, vrlo sam pouzdan pri kupnji/prodaji igara, a i poklonio sam par naslova (BioShock 2, Gran Turismo 5: Prologue i Gran Turismo 5). Eto, ako je to dovoljno dobro...

Uglavnom, pohvala i prijava.

Zašto sam najbolji izbor? Pa između ostalog nadam se da me ljudi smatraju pouzdanim članom, ali razlog zbog kojeg ja mislim da sam najbolji izbor je zato što nisam imao prilike odigrati neke velike igre od ove godine!
Na kraju svake godine se žalim zato što nisam imao novca ili vremena ili čega god već za nabavu neke od bolji igri u godini! Ne mogu reć da nisam igrao igre kao Witcher 3 ili Bloodborne ali mi je fakat žao što nisam i MGS V ili Fallout 4 odigrao, ali hej uvijek je tu vremena za ovakve igre

Naravno pohvala tebi i prijava! :

Samo pohvala i svaka čast, i sve najbolje :)

Pohvala svaka čast na lijepoj gesti i prijava usput, ko zna možda odabereš mene pa si kupim neku igru što bi bio jako lijep poklon za Božić. Iskreno nemam neki argument zašto bi odabrao baš mene od svih koji će se prijaviti a siguran sam da će ih biti puno, jer nisam takav da smatram da ga ja zaslužujem više ili manje  od ostalih uglavnom sve najbolje tebi i tvojima i cijeloj ekipi koja se nađe u ovom topicu  :)

Nisam se mislio javit jer se ne javljam na poklanjanja pošto uvijek mislim da nekom drugom više treba, da si ja mogu sam kupit ako mi bude trebalo. Ali večeras sam kupio dvojici "najboljih prijatelja" igre na Steamu za Božić, a oni meni ni jedan ni drugi ništa.  Nisu to neke skupe igre, ali nisu ni bezveze. Stvarno sam očekivao da će ih lijepo iznenadit i da će uzvratiti gestu, ali ništa od toga. Bon od 20$ bi pomogao sprati razočaranje kad već poklanjaš. :)

I naravno, svaka čast što poklanjaš, jako lijepo od tebe.

Pohvala prika i prijava jer mi treba za nfs

kolega, prijava i pohvala...
zasto ja? nemam pojma, mislim da sam mnogima na ovom i na drugom forumu pomogao oko nekih situacija gdje nisu mogli nista napraviti.

Prvo pohvala za lijepu gestu. Drugo,zašto recimo ne uzmeš možda neku igru sa stora (sad ima i neki flash sale pa se možda ugrabi neka dobra igra) pa tu igru jednostavo daš nekome drugom članu da odigra koji bi onda nakon što odigra dao nekome drugome pa tako ukrug. Znam da ima puno članova ali ovako bi relativno svi profitirali od tvoje geste i odigrali nešto što možda i nebi sami kupili. Eto,jedan prijedlog pa ako ti odgovara super,ako ne i dalje sve pohvale za gestu.

S obzirom da nemam nekog argumenta htio bi samo pohvaliti lijepu gestu, bez prijave :)

Poslano sa mog GT-P5100 koristeći Tapatalk

Prvo pohvala za lijepu gestu. Drugo,zašto recimo ne uzmeš možda neku igru sa stora (sad ima i neki flash sale pa se možda ugrabi neka dobra igra) pa tu igru jednostavo daš nekome drugom članu da odigra koji bi onda nakon što odigra dao nekome drugome pa tako ukrug. Znam da ima puno članova ali ovako bi relativno svi profitirali od tvoje geste i odigrali nešto što možda i nebi sami kupili. Eto,jedan prijedlog pa ako ti odgovara super,ako ne i dalje sve pohvale za gestu.
U principu nije loša ideja ali ipak neću iz razloga što želim da taj koji dobije bon sam odluči na što želi potrošiti. Naravno, bit će mi drago ako ta ista osoba odluči proslijediti tu igru dalje, ako nekoga bude zanimalo za posudit itd.

20$ stvarno nije puno ali eto, trenutno sam nezaposlen i da imam nešto više mogućnosti poklonio bi više psn bonova. Bit će mi teško odlučiti ali nadam se da se nitko neće naljutiti kasnije, jer iskreno nemam nekog posebnog favorita da tako kažem. No nekome ću svakako uljepšati blagdane :)

svaka cast i ako jos traje prijavljujem se xD...a najbolji izbor bi bio jer me cura non stop maltretira da joj kupim neku igru sa storea(zaboravio sam koju mislim da wormse zeli) a ja jos nisam dobio placu da joj kupim ju :/

Dark Vision ljepa gesta,ali ako nekaj zelis poklonit pokloni,al smatram da je ovo los nacin jer se ljudi blamiraju sa nekim izjavama zakaj bi bas oni trebali dobit,trebal si stavit prijave i izvuc nekog nasumicno,ovo je po meni blam fest,al ok,samo prijateljski savjet :)

Prijavio sam se na forum samo radi ovoga. Dakle, zašto zaslužujem dobiti bon?
Dobro pitanje, sad bi bilo dobro i iz šešira izvući i dobar odgovor.
Dakle, krenimo redom.
Davih osamdesetih, kada su moji roditelji već imali dvoje djece, slučajno sam ja bio najbrži pa su dobili eto i treće  .
Već od najranijih dana sam se grijao na trafo od commodorca 64 (naravno da ga nisam smio igrati dok je stariji brat šarafio po kazetofonu). Nekoliko godina kasnije, brat je dobio pc, sjećam se te 486-ce ko da je moja bila.
Na pc-u su već bile instalirane tri igre. Doom, Cool Spot i F1.
Sve sam mape znao po doomu i nijednog se neprijatelja nisam bojao, samo zato što sam (kao i obično) virio iza ramena bratu dok je on igrao. Tu i tamo sam uspio proći level ili dva od 7-UP točke kad je brat bio u školi, no nekom magijom uvijek je isto tako i brat znao da sam igrao (užitak je bio izvrstan, al afterparty sa bratom je bio bolan  ).
Konačno sam došao i do tog trenutka da sam razbio kasicu prasicu i uspio izbrojati toliko kuna da kupim rabljeni psx, no kako nisam imao dovoljno za memory card, svaki put kada sam ga upalio trebalo je sve ispočetka igrati, jer nije postojao cloud ili nešto slično da snimim poziciju, no kako uvijek gledam s vedrije strane, nisam se dao obeshrabriti, te sam naravno, uvijek igrao samo prvih par levela (odnosno koliko je vrijeme dopuštalo da koristim tv, jer je drugima uvijek bilo nešto drugo "zanimljivije").
Punoljetnost mi nije donjela puno dobrog, kao što se može i zamisliti, ali i dalje pun elana, nastavio sam svoje gamerske pohode i upustio se u avanture na ps2-ci.
Tad sam već imao svoju sobu, pa možete zamisliti oduševljenje dok sam gledao u ps2 i mislio se kako je prekrasno igrati tu konzolu (normalno da ju nisam mogao igrati jer nisam imao tv u svojoj sobi).
Našavši ženu svog života, rekao sam roditeljima adio, te se preselio u podstanare jer je ta ista žena dijelila moju zaljubljenost za igranje igara. No igranje na ps3 je prebrzo prešlo u natjecanje te smo sve podigli na "hardcore" jer ipak živi se samo jednom, te smo dobili prekrasnu djevojčicu kojoj sam pelene mjenjao na extreme težini bez problema.
Kako vrijeme leti, tako je i ta djevojčica odrasla pa mi sada više ne dopušta uopće približiti se ps3, jer je naravno ona glavna na Little Big Planetu i inim, pa ja opet kao u mladosti gledam druge kako igraju te se mislim kako je krasno upuštati se u svakojake avanture gdje likovi nemaju nikakve veze sa realnošću te mogu bez problema headshotati bilo koga bez sankcija.
Za par mjeseci mi izlazi kredit pa se nadam da ću uspjeti priuštiti si ps4, bar da gledam u njega, ko u stara dobra vremena.
Tko zna, možda ću jednog dana i ja biti takve sreće te zaigrati...

Možda su sve to razlozi zašto zaslužujem dobiti bon, možda i nisu, al vrijeme je darivanja pa se nadam da vam je ovaj post donio ništa više doli osmijeha kojeg nitko ne može platiti.

Ovaj post i cijeli njegov sadržaj je u cijelosti izmišljen, te ni u kom slučaju ne opisuje tužne zgode jednog gamera kroz pustolovine koje zove životom  :

Nakon svega izrečenog, napominjem da se nigdje nisam prijavio, te se ni nadalje ne prijavljujem za dobitak bona.