Brijac Tzereen Pa ne znam evo probao sam svakakve pive, svakakvih viskija, votku, gin, jager, razne rakije, vina.. i nikad mi ništa nije sjelo. Zato uglavnom ne pijem i nisam zabavan na partijima.
TITANXIS Čovjek ne voli cugat alkohol i to je cijela priča osim ak nije nekaj zmuljal a i to je onda pak druga priča ali ova tema spada pod tag blebetaonice i sve je dopušteno blebetat bila ona istina ili ne!
Brijac Iskreno, volio bi da mi paše, baš mi nekad treba nešto da me opusti, ali jednostavno ne volim da se moram silit da pijem nešto što mi ima odvratan okus.
TITANXIS Brijac to ti je plus i budi sretan kaj ti ne paše, barem bu ti jednim djelom jetrica bila izvan opasnosti.
Fico Koliko se ja moram suzdržavati da nekima ne udarim jedan ban. Ovo je u rangu onog uskršnjeg masakra doručka.
TITANXIS Ipak mi je za nijansu bolji Balantinček od ovog Grant'sa. (Škotski viski). Nisam ni znal da to imam u svojoj alkohoteci. Moram ga popit da ne zahrđa u boci.
TITANXIS Ponestaje mi viskija pa mi preostal gorkasti liker kojeg imam 2 l. U zdravlje svima uz Amaro 18.
TITANXIS stitrek bez brige, laptop je obolel na mozak, slabo mi počel pamtit pa mu nedam. a cigarete su odavno out u mom slučaju, popušil sam svoje.