Flipper

A da probaš sve starije FS igre sad kad te Elden Ring oduševio? 😀

Uživao biš u svima osim možda Dark Souls 2. Moja preporuka je svakako prvo Demon's Souls remake (vidjeti ćeš koliko ima ful kul bosseva i kako je to sve izgledalo na početku) pa Sekiro (PS5 ide u 60 fps)

Flipper

Sekiro nije depresivna ali treba skilla, a igra je vrhunska <3

Dovršiti Elden Ring, nakon toga: Horizon FW, Sackboy, Death Stranding, zadnji DLC Witchera, dovršiti Tsushimu. Onda se vjerojatno kupuje GotG, Demons Souls, Crusader Kings 3. Negdje između se možda ubaci eFootball ako se popravi i beta testiranje Overwatch 2.

Flipper Gdje to ima za 170kn Far Cry 6 za XSX?Ja na Xbox Store-u vidim cifru od 29.99£. Što je cca.260kn.

bosscorelli Lako moguce da opet izmodam F:NV

Uf, ne podsjećaj. Imam u planu dva playthrougha, ali nikako da počnem jer znam da će mi jedan prolazak oduzet minimalno mjesec dana.

Kao i većina, imam poprilično toga što je kupljeno i još nije ni instalirano/izvađeno iz celofana pa me ne brine, svašta se stigne odigrati dok ne dođe novi GoW ili Hogwarts Legacy.

bosscorelli

Jedan playthrough će biti s znanstvenicom koja voli energy oružja te će se prikloniti Houseu dok će drugi biti s ninjom (stealth/melee build ću probat) koja će probati osloboditi New Vegas.