Što ste pripremili za idućih šest mjeseci?
A stanje nije baš bajno ali mislom da ce se izgurati.
Jos mi je ostalo kupiti jednu igru za switch i iman sve kupljeno sto me zanimalo i sad lagano cistim.
Ako bas sve rjesim vratiti cu se na neke igre i dati im drugu sansu.
Inace odlican topic
- Uređivano
Čim pređem Elden Ring a to će biti sutra-prekosutra na lageru me čekaju.
Tales of Arise, Kingdom Hearts 3, možda napokon probam Personu 5, ostalo mi je još 10ak sati max za preći Days Gone opet, od Mass Effect remastera prešao sam samo jednicu. Od igara koje me ful zanimaju a moram ih kupiti to su : Xenoblade Chronicles definitive edition, Nier remake, Crash 4, Xenoblade 3.
Tako da imam masu toga ali pitanje je dal ću uopće sve to preći/nabaviti jer ide ljeto i uvijek tad manje igram.
Ja sam toliko očajan da razmišljam kupiti Far Cry 6 za XSX. 170kn je. Ili da kupim čak nadogradnju za PS5 verziju Uncharteda.
- Uređivano
A da probaš sve starije FS igre sad kad te Elden Ring oduševio?
Uživao biš u svima osim možda Dark Souls 2. Moja preporuka je svakako prvo Demon's Souls remake (vidjeti ćeš koliko ima ful kul bosseva i kako je to sve izgledalo na početku) pa Sekiro (PS5 ide u 60 fps)
resident_evil ma ne bih. Previše su depresivne i treba skill.
- Uređivano
Sekiro nije depresivna ali treba skilla, a igra je vrhunska <3
wooddiebone nazalost ps4
Dovršiti Elden Ring, nakon toga: Horizon FW, Sackboy, Death Stranding, zadnji DLC Witchera, dovršiti Tsushimu. Onda se vjerojatno kupuje GotG, Demons Souls, Crusader Kings 3. Negdje između se možda ubaci eFootball ako se popravi i beta testiranje Overwatch 2.
bosscorelli Lako moguce da opet izmodam F:NV
Uf, ne podsjećaj. Imam u planu dva playthrougha, ali nikako da počnem jer znam da će mi jedan prolazak oduzet minimalno mjesec dana.
- Uređivano
master_x https://www.gamivo.com/product/far-cry-6-xbox-one-us?glv=kiwhuamu&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop
-5% kod AKS5Discount za PayPal (kod je bio za 10%, ali sad je 5%). Ali opet je OK cijena.
voltriz
Onda samo ignor upitnika.
Torgue Kakvi su playthroughi , mozda dobim inspiraciju odma
Kao i većina, imam poprilično toga što je kupljeno i još nije ni instalirano/izvađeno iz celofana pa me ne brine, svašta se stigne odigrati dok ne dođe novi GoW ili Hogwarts Legacy.