Ova tema nema veze sa žuganjem, nostalgijom ili bilo kakvim jadikovanjem.

Stiže najveća suša igara u zadnjih dvadesetak godina. To su mi osobno potvrdili izdavači i distributeri.
Korona i rad od kuće, rat i druge nedaće su došle na naplatu s velikom kamatom, a izdavači nemaju gotovo ništa za ponuditi sve do listopada. Punih šest mjeseci ostajemo bez velikih naslova.

Sukladno tome, što ste ostavili sa strane za igranje? Jeste li pripremili kolekciju za "crne dane"? Planirate li možda nešto reprizirati?

1. Elden ring svi achievementsi
  2. Half life 2 isto
  3. Witcher 3 isto
  4. Ori and the will of the Wisp odigrati
  5. Pokusati zavrsiti Valhallu

Probati Witcher 3 ponovo i vidjeti da li to ide. Probao vise puta i uvijek stanem na nekih 20 sati. Witcher 1 i 2 sam progutao ali sa 3 imam ogromne probleme da nastavim igrati. Mislim da je glavni razlog nelinearnost i bezbroj onih upitnika koje jednostavno ne mogu da preskocim i onda dodjem u sitauciju da mi sve dosadi na kraju.

Elden Ring Ng+, možda i NG++, Dying Light 1 i 2, Mass Effect kolekcija, Immortals, filmovi, serije, knjige...drva treba kalati...

Još i od Ps4 ostali Alan Wake, Control i Ni No Kuni 2...

Samo nek je suša, još bolje. Dok riješim sve ovo + kaj sam nekaj sigurno zaboravil...

Ima toga jaaako puno, dovršiti Elden Ring, pa onda nadoknaditi gradivo sa starijim igrama: Evil Within 2, RE3&8, odigrati neke Dirt naslove do kraja, Wolfenstein 2, Valkyria Chronicles 4, Personu 5 Royal, Doom Eternal, možda nabaviti Cyberpunk do kraja godine za PS5 ili GT7, do tada bude i novi Horizon na popustu, vidjet ćemo kakav će biti i GOW Ragnarok. Da ne zaboravim i Undertale, Hollow Knight, Sifu i još neke manje naslove.

Na PC-u odigrati još više zaostataka tipa GeoW 5, Forzu, Halo, Cyberpunk, možda Warhammer, Age of Empires i tako to...pod uvjetom da se uskoro bude moglo složiti računalo za MSRP. Ali i bez upgradea valjalo bi odigrati neke avanture, možda opet preći Killer7 ili Serious Sam 2...

Ovo je samo vrh sante leda od propuštenih igara koje mi padaju na pamet. Dalo bi se još štošta iskopati, ali eto, poanta je da sušu neću ni osjetiti.

Brijac Imam u backlogu igara za 6 godina, a ne za 6 mjeseci.

Giphy - Seth Meyers Lol GIF by Late Night with Seth Meyers

Cekam drugu sezonu Deep Rock Galactica , to mi nemre dosaditi. Uz to sam poceo i dost dobar SIFU. Lako moguce da opet izmodam F:NV ili F4 dok se ne sruše. Ostatak vremena ce otici na pripremu drva za zimu i ucenje frontenda.

Imam neotvorenih igara još i za PS3, a kamoli za PS4 i PS5. Tak da, nema problema.

Da bar bude suša 3 godine, da stignem sve što mi je ostalo.

Ja nemam backlog, tako da iskreno nemam pojma sto ću igrati. Ne trolam sad. Sto me zanima sam odigrao. E sad, eventualno se nadam da će mi doći volja za Cyberpunk 2077 kojeg se ne mogu natjerati igrati. I lagano ću igrati Lego Star Wars Sagu.

Ono čemu se radujem je novi The Division 2 update koji bi trebao doći krajem svibnja ili početkom lipnja. Te naravno, ako budem imao para a valjda hoću, isprobao bi u lipnju PS+ Premium i s njim skupa bih rado opet odigrao ICO, KZ2 i MotorStorm. Također, čekam Disney+ gdje ću se ubiti u svim serijama koje nisam gledao. Primjerice Lokija obavezno, Mandaloriana i još njih par.

Brijac

Tako nešto i ja, tako da me suša uopće ne brine.

Trenutno igram (i to je sigurno dosta za narednih 4-5 mjeseci):

• Gran Turismo 7
      • Grid Legends
      • Elden Ring
      • Horizon Forbidden West
      • Assassin's Creed Valhalla Dawn of Ragnarok
      • Final Fantasy XIV

Također, sigurno uzimam day one WRC 11 kad izađe, a to će biti vjerojatno početkom rujna (ako će se držati datuma izlaska kao i prethodnih nastavaka).

voltriz

Na čemu igraš?

Ako si na PCu, skini mod koji miče te upitnike s mape. Igra je bolja bez toga, a i nije da nude neki prebolesni loot.
      Definitivno je bolje random naići na cache resursa nego da su porazbacani po mapi kao da su nešto bitno, a nisu.

Meni bi pasalo da suša potraje minimalno godinu dana, da počistim većinu što sam instalirao.

Isto tako, susa me ne brine niti pol posto, imam more toga za igrat!

Ne brine me jer imam dosta igara na čekanju, a i ne troši mi se baš s obzirom na troškove koji rastu doslovno iz dana u dan.

Svakako imam u planu odigrati

• Cyberpunk
        • Resident Evil Village
        • Ghost of Tsushima
        • Guardians of Galaxy
        • Možda probati Witcher 3 lijepo proći (nabijem ih bez 60 fps patcha)
        • GT7 kupnja + standardne simulacije koje svakodnevno igram (F1, AC itd.)
        • Možda pružim drugu šansu Horizon:FW i valjda petu šansu Days Goneu

Vjerojatno sam nešto i izostavio.

Ovako nekako:

Sackboy: A Big Adventure
        Horizon Forbidden West
        The Legend of Zelda: Breath of the Wild - The Champion's Ballad
        Persona 4: Golden
        Halo Infinite (co-op; ako bude ove godine)
        Ori and the Will of the Wisps
        Control
        Unravel Two
        Marvel's Spiderman
        Plus od onih koje trebaju izići: A Plague Tale: Requiem i Bayonetta 3.

Da budem iskren, popustila me malo volja za igranjem pa ću se vjerojatno okrenuti malo DnD-u s ekipom, filmovima, serijama, glazbi i sl. Od igara imam Valhallu za igrati, ona će potrajati, a kao one igre koje nikada ni ne pređeš, tu su mi Crusader Kings 3 i Football Manager. To mi je dovoljno.

Negdje na ljeto ću Forbidden West uloviti i ubacit će se God of War koji je zaostatak i to je sve što mogu reći da imam baš isplanirano. Volio bih da doleti neka indie igra koja ulovi pažnju i ne pušta.

EDIT: Btw, nema suše ako proširite horizonte i potražite čega ima u indie ponudi. 🙂

Niš. Gaming se inače pretvoril u Etiopiju.
        S druge pak strane moja jedina veza sa gamingom u posljednje vrijeme je sad ta kaj posjećujem ovaj portal.

Možda me pukne volja uskoro pa odem na sivonju igrat se sa pikselima ili ono: sad je već prošlo nešto vremena pa sam već zaboravil sadržaj igara pa da opet idem igrat odigrano pa će mi doć ko nove igre.

Nove igre, ipak ih ima kaj je je plus remasteri u zadnjih 1 g. kaj izašlo ali me pretjerano ne zanimaju.
        Najizglednije će bit da ću morat se ipak natjerat s obzirom kaj mi se ne da igrat nikaj ali moram to odguslati do kraja prije negoli odapnem pa da idem odigrat do kraja kak spada ovo:

1. Subnautica
        2. Bloodborne
        3. Abzu
        4. HZD
        5. RE: 0