Fico Mislim da će stići. Gus i Mike su dobili kraj svoje priče, ostaje još Gene i konačni rasplet oko Kim te pojava Walta i Jesseja i to je to. Čini mi se da je to taman tri epizode. Usput pitanje, jesi gledao Žicu i/ili Sopranose?
Fenix Kad dođe nova epizoda na Netflix? Fico Usput pitanje, jesi gledao Žicu i/ili Sopranose? Sopranose sam pregazio u pandemiji, jedna od najboljih serija svih vremena. A Wire sam pokušao više puta, ali nikako da pređem preko prve sezone
Fico Fenix Šteta što ti Žica nije sjela. I meni je trebalo nekoliko pokušaja, no kad je sjelo, to je bilo to. No kužim kako nije za svakoga. Baš je jedinstvena serija. Jedna od rijetkih za koje ne mogu naći uopće usporedbu. Nova epizoda na naš Netflix dolazi negdje srijedom ujutro, ne znam točno u koliko. Pretpostavljam u 6 zbog istočne obale SAD-a.
Fenix Kakva epizoda, vrhunske paralele i, što mi je najdraže, veliki korak prema konačnom završetku. Kraj neće biti sretan, ali mislim da neće biti tragičan. Vidim ga u zatvoru kako izvodi sitne scamove, a na sudu će ga braniti tko drugi nego Oakley.
yakuza_stinger Jebena epizoda. Ipak Kim nije "progutao usisivač" E sad, mislim da je vrijeme da se zadnjoj dogodi kraj za našg omiljenog no.1 odvjetnika.
yakuza_stinger Fenix a isto kako je i Walt završio. Takvi likovi nažalost, zaslužuju smrt, koliko god bili lajkabilni
Skellington Fenix Zadnja epizoda se zove ''Saul gone'' tako da ne mislim da će sretno završiti po našeg Saula
Sterlok Spojler Baš me neugodno iznenadilo kad su ga prikazali kao čovjeka koji je krenuo zadaviti staru invalidnu ženu i predomislio se u zadnjem trenutku. Očito da mu je svega dosta i da traži način da ga kazne, ali nisam ga do sada vidio kao sposobnog za ubojstvo, osim eventualno u samoobrani ili da nekoga spasi. Kao da nam žele olakšati njegov potencijalni tragični kraj. Ak je tak onda je preočito.