foggy wooddiebone a ja sam samo sam frustraciju wooddiebone Da se u školi slušalo, a ne igralo igre možda bi i pravopis štimao. Nije se slušalo u školi vidim.
wooddiebone foggy Nije se slušalo u školi vidim. Sve je pravilno napisano, samo viška. Ne možeš ti tolko mojih grešaka nać kolko ja mogu puta promjenit pravila da ispadnem u pravu.
renda Fico nemoj bit lud, nemres Fromovu igru igrat kak zelis, moraju ti specijalisti na forumu reci kak da igras.
darkfenix renda Ovo ti je sad isti kurac kao kad ti i ostatak "specijalista" serete meni u temi o filmovima kakvu bi ja trebao ocjenu dat kojem filmu ..eto ti ga sad na,lol!
renda darkfenix ne niko ti ne sere koju ocjenu da das nego kak si kontradiktoran, to je sve. foggy pravi se javlja, valjda imas 359 postova o Tsushimi kak je jadna i kak nisi svecki recenzent, ajd pliz, malo smanji tu narcisoidnost i arogantnost, tnx.
darkfenix foggy Iskreno nisam primjetio, samo ova situacija je identicna onoj u kojoj sam se ja sa njim i nekolicinom nasao..🤣
mika milicevic87 ako je tako kako pišeš,upustiću se u avanturu sa elden ringom. do jeseni ću ga valjda završiti...
Tuhy podiže bazne udarce igrača za 25%, a smanjuje efikasnost protivnika za 50%. Osim toga, pojačava sva oružja na početnih +10, baca bolji i češći loot, oružja i oprema nemaju težinu
foggy wooddiebone Haha, kad smo kod gospode goblina: Eto Woodij, mozes imat i Easy Mode i bit git good, vidis kak sve lepo ispadne