zontra Ne mogu se sjetiti jesi ti bio jedan od ponuđenih u anketi kad se na Next Levelu/Rebootu iz sprdnje glasovalo kojeg člana se permabana? 🤣 Anonymous je bio, sigurno (ako se dobro sjećam imena).

Sjećam se da mi je @Prika sredio pozivnicu preko veze. Tu me nitko nije znao jer nisam bio na Rebootu-u ili kako se već zvao drugi forum, nego sam obitavao na ps3-cro.
    Nešto sam se nećkao oko registracije pa je Prika poludio na mene, on se založio za mene, a ja ga sramotim. 🤣

Fico
      Vrlo vjerojatno, u to vrijeme na NL-u sam imao jedno 15-tak banova 🤣

Matador ko da je proslo sto godina..
      Kad se ja sjetim svojih pitanja i prvih dana po forumu...
      Dobar dan!Kako cu ubaciti cd zna li netko?!
      Takva su mi pitanja bila...
      Kad malo bolje razmislim nisam puno naucio od tada...i dalje pitam slicne stvari 😃

Fenix
      Da, nazalost i kratko sam ostao, jeste vi isli jos gdje poslje??
      Jel se jos tko cuje s Dabrom?

Time to read all this and reminiscence
        Nevjerovatno mi je drago što sam bio na početku FFA i što sam bio dio redakcije na početku

@Fenix

danko-b Da, nazalost i kratko sam ostao, jeste vi isli jos gdje poslje??

Nisam siguran, mislim da nismo. Ali zatvorili smo birtiju

krpa s crozacom se čujem jer sheramo Netflix. Rekao je nekoliko puta da će navratit, pa nista

@Fenix jel danas ide novi forum? 🙂 Bas me zanima sto si sad smislio jer već ovaj je genijalan.

Samo da novi ima dark temu. 😃

2 mjeseci kasnije

Dvije godine sam odgađao, ali sam danas konačno sinkronizirao bazu do kraja. Dosad su svi registrirani u prve dvije god imali sjebani datum joinanja na 24.9.2015., a sad je popravljeno i vraceni su pravi datumi za cca 200-ak forumasa.

Jedan zakljucak je da je prvi veliki exodus s Reboota bio u 3. mj 2015, a drugi negdje u 4. mj.

Ovdje imate sortirane od najstarijeg:
        https://forum.ffa.hr/users?sort=oldest

Fenix bio bih i ja day one al mislim da je tada na rebootu kruzila pozivnica samo za odredjene ljude te sam tek nakon 10 dana dobio invite 🙂

Brzo sam se našao među najstarijim, nisam imao dojam da sam tako brzo stigao po osnutku foruma.

godina kasnije
          Fenix referenced this discussion from multiple sources:
          • [unknown discussion]
          • [unknown discussion]
          • [unknown discussion]