Ma na PCu ću odigrat, takve igre se na PCu igraju. Mislim da sam Curse i Escape odigrao, ove prve dvije sam samo igrao. Treba se spremit.

buz zahvali mi poslije 😁

https://www.scummvm.org/

Na ovome sam proveo noci i noci dok sam radio na recepciji kao student. Imas sve stare igre, ukljucujuci i Monkey Island

Odigrao sam sve nastavke, zakon serijal! Nadam se da ću imati volje još jednom ući u taj opičeni svijet, pogotovo jer nisam odigrao ništa od Double Fine već dugo.

Brijac naša pradomovina, hehe!
    edit: preporuka da odigraš, možda ti se i svidi ak voliš ludosti u igrama i gusarčine.

Brijac kultni serijal point and click avanture 90tih.
    Remek djelo Lucas Artsa.
    Iz ovoga ti se vukla inspiracija za pirate s Kariba.

Evo, pogledaj intro i poslusaj jedan od najboljih OSTova u povijesti gaminga na 2:48min

buz Kao što @sanzo veli, za sve starije igre, najbolje ti je na GOG-u uzeti. Usput možeš skinuti i samu instalaciju s njihove stranice i spremiti ju negdje na USB kao backup, da ne skidaš stalno. Velika većina starijih igara je dobila zakrpe radi kompatibilnosti pa rade dobro i na novim OS-ima.

Fico Također su često na popustu, do jučer su bile po 2,5 dolara po igri i vjerujem da će uskori bit ponovo.

Meni zanimljivija najava od novog TR, samo se nadam da će uložiti dovoljno truda da ne bude samo money grab zbog imena.

buz I to onaj three headed.

3 mjeseci kasnije