HideooKoojima biver Kada zapravo pogledam jedina koja mi je dobra igra na PS5 je Spiderman ostalo sve je KME KME , a dobro da ne budem previše kritičan GT7 je odličan ostalo sve kak sam gore napisao ....
biver HideooKoojima Spiderman je i na ps4, nije ps5 ekskluziva koja bi me privukla na kupnju. I GT7 isto, koji usput fantasticno radi i na ps4, ja igram.
HideooKoojima biver A dobro mogu se složiti onda nema niti jedne igre za PS5 koja me zanima da nije za PS4 .. Zbilja loše i vjerovatno ću prodavati konzolu i prebaciti se na XBOX + GP koji će sigurno u 2022 imati dosta EX naslova . Ali prvenstveno radi FH se prebacim na XbOX
ThaUrban HideooKoojima Joj daj e, jesi se sad izdrobio? 😆 Pa ako će XBOX imati puno EX naslova, imat će ih i Sony.
biver HideooKoojima Ma ja ne bi prodavao konzolu, ali drzao bi je za buduce ekskluzive, bit ce dobrih igara. Za sve ostalo Xbox + GP. I sto mi je najbitnije opet ponavljam, TES 6 i Starfield.
HideooKoojima biver Budem razmislio još ali imati dvije konzole doma nema mi smisla pošto nemam puno vremena za igranje tj.jedino na večer od 22 do 02 😂
buz Igrači: "Sony, godinu i pol dana niste promijenili kolekciju!" Sony: "Ok, maknut ćemo jednu igru pa će biti drugačija!"
wooddiebone Ja nisam ni shvatio tu kolekciju kao nešto što se mjenja. To je bilo najavljeno za PS5 igrače sa PS Plusom kao kolekcija najboljeg sa PS4. Super mi je to došlo, odigrao sam God of War prvi put preko toga. Personu sam probao, al ne leži mi.
sanzo wooddiebone Personu sam probao, al ne leži mi. Ne mogu vjerovat da se nisi uživio u personu. Pa priča o liku koji je potlačen od strane korumpiranog sustava zvuči točno kao tvoj prosječan dan na ffa 😃
Fico Ne sviđa mi se što miču igre koje su očite ekskluzive. Možda nije first-party, ali je Sony ekskluziva. Razumio bih donekle micanje Batmana i sličnih multiplatformskih igara. Ovo ne razumijem. Pogotovo jer je Atlus jako blizak sa PlayStationom.
master_x Tko je htio,već je mogao odavno kupit tu igru.P5 Royal zna biti na ekšn tu i tamo.A obična zna biti po 100kn.