Fico mene to vise ne tangira niti malo. Ono sto dobijem od xbox produkcije na PCu, uzmem ako mi se okvirno svida i odigram. Isto vrijedi i za Sony.
Isto tako, ne bi bio ni prvi put da sam se vise zabavio u nekoj "manjoj" igri i da mi je bila bolja od razvikanog hita.
Ovi sto gledaju par top naslova u kriz i na temelju toga slazu neke kriterije, zakinuti su za odlicna iskustva i limitirani u konacnom sudu ili misljenju.
Mislim da su Sonyevi naslovi produkcijski jaci, razvikaniji i rasireniji medu publikom. MS se tek mora dokazati u tom uskom vrhu ako slijede retoriku Sonya. Ako slijede svoju politiku zadnjih godina, onda ce raznolikost presuditi. Preuzimanje tog uskog vrha ili konkuriranje u njemu znaci i preuzimanje dijela ovih "brandasa". A to je ona hardcore publika, koje nema toliko, ali su glasni.
Medutim, brandasi grade i imidz, te direktno dopiru i do casualaca koji su vecinska publika.
Uglavnom zapetljana situacija i MSu treba 4, 5 bas top naslova koji ce biti eksluzive. Pogazit ce svoju politiku koju su gurali dosada, ali je nuzno za biznis.