• Gaming Vijesti
  • Ovo je PlayStationov “game pass”: 400+ igara za 100 eura godišnje

Jedina greška je to što Deluxe nije ponuđen kao neka totalno odvojena opcija za 3/4 dolara mjesečno (minus streaming, PS+ i katalog PS4/5 igara). A cijene su prihvatljive, posebno jer više od 2/3 pretplatnika plaća na godišnjoj razini.

I nazivi su katastrofalni, ali o tome sam šire pisao u kolumni.

Fenix Jedina greška je to što Deluxe nije ponuđen kao neka totalno odvojena opcija za 3/4 dolara mjesečno

Da su ponudili dodatan razred koji se zove Retro, to bih svakako uzeo. Još da je takva cijena, to bi stvarno bilo prihvatljivo. I neka je streaming uključen, ali naravno, samo PS3 igre jer se one moraju streamati.

Ovi su ga skomplicirali dozlaboga.A i skupo je,to šta nude.

PS2

HideooKoojima Nije mi jasno kako funkcionira pokretanja PS3 igrica ?

Kažu preko clouda, ali očito podržavaju i nativno ili neku emulaciju ako dozvoljavaju download i offline igranje PS3 igara.

wooddiebone download i offline igranje PS3 igara

Samo PS2 i PS1 igre za download

Da, ima smisla.

Znači PS3 praktički nikako za nas?

Time-limited game trials will also be offered in this tier, so customers can try select games before they buy.

Čekaj molim?! Gospoda su krenula naplaćivati demoe igara 😂😂😂

buz Sramota što plaćaš za trial, u svakom slučaju.

Trial bi trebao bit besplatan svakako.
        Kako da znam inače da su u novi Motorstorm ubacili mikrotransakcije kad reviewerima šalju verziju bez istih?

Japan ima najjeftiniji PlayStation Plus Premium jer kosta ¥10,250 (oko 75 eura)

buz Ili trolaš ili ne znaš razliku između demoa i triala.

Trial je samo evolucija demoa jer je današnje igre izuzetno teško zaključati na mali slice zbog načina kako su uopće dizajnirane. Tak da ono, trial je de facto u ovom slučaju demo kojeg plaćaš.
        Nazivi ovih pretplata kao da ih je smišljao sales odjel Sonyja bez ikakvih konzultacija s marketingom, da što lakše i brže njima isplativ poslovni model utrpaju u nekakve košare. Dosadašnji "Plus" (po novome "Essential") su ostavili samo da se Extra bolje prodaje, iako je realno loš deal pokraj svega što dobiješ u drugom "Extra" paketu (Premium je također bacanja para jer ako ti se toliko igraju stare igre, imat ćeš u kolekciji PS3).

Extra je zapravo novi PS Plus i mislim da je stvarno dobar deal.

Meni je ovo dosta dobar predznak da će Essential postati još lošiji po pitanju novih igara. Za extra stvarno ne bih jamčio da će biti tako odličan, ta brojka je zasigurno "napucana" sa hrpom indie igara.

Sterlok

The new PlayStation Plus is a terrible deal for PC players

Za sva tri igrača koja su igrala igre na PS Now.