fensisuperstar ja sam iskreno bio uvjeren da je sve to bila zajebancija, sketch jer se lik nasmijao nakon što ga je opizdio plus bio sam siguran da su oni obiteljski prijatelji.
Isto kod mene, sad više nisam tolko siguran.
Znam da je Rock obiteljski prijatelj, ali ako čitaš o interakcijama njega i Jade, vidi se baš veliki pattern.
Očito Rock kuži da je ova aždaja.
fensisuperstar Osobno se slažem sa @Fenix om što se tiče zajebancije na nečiju bolest ili situaciju, ne zato što je loša šala već zato što ju je pikirao kao pojedinca. Totalno neprofesionalno od njega da se razumijemo, ali s jedne strane razumljivo. Postoje no no teme pogotovo n Oscarima.
Sve pet, svatko bi trebao poštovati pravo drugoga da mu nešto nije smješno, ali nitko nema obavezu krojit svoj govor i izražavanje da bi zadovoljio nekog drugog. Na osobi kojoj smeta je da se udalji.
Konkretno ovaj slučaj čan niti nije stvar bolesti ili zdravstvenog stanja. Naziv alopecia daje dojam da se radi o nekoj bolesti, a neki ljudi od toga sad rade u najmanju ruku rak života.
Radi se o ničem drugom nego običnoj zdravoseljačkoj ćelavosti od koje trpi ogromna količina žena i muškaraca, kod žena se često niti ne primjeti ako se ne ošišaju.
I ne, ne postoje no no teme. Postoje no no ponašanje, a Smithovo ponaša je na Oskarima je to bilo.
fensisuperstar Što se tiče Gervaisa, volim njegove fore, ali recimo ima dosta šala koje su neukusne tipa kad je konstantno drkao Mel Gibson i njegov problem sa alkoholom. Mislim, rto je Gervais i svi to očekuju od njega ali ono, možda too much ponekad.
Prvo treba uzet u obzir da su glumci su jako dobro plaćeni ljudi. Ne umanjujem Gibsonovu tragediju i činjenicu da ga je žena sjebala maksimalno zbog čega je zagrezao u alkoholizam, ali upravo je Gibson nakon svih tih šala Gervaisu pružio ruku i smijao se zajedno sa njim.
Sposobnost da se iz problema ismijavaš je upravo ono kaj pokazuje da si taj problem rješio, ostavio ga iza sebe i izašao iz cjele situacije bolji i pametniji.
fensisuperstar Što se tiče Jimmy Cara, ako odeđ na njegov show i budeš uv
Upravo tako. Netko tko se uvrijedi na šalu na svoj račun, ima samo sebe za krivit.
A netko tko se uvrijedi na šalu za nekog drugog nije niti vrijedan interakcije jer to se zove konfliktna osoba.