Meni je Ricky Gervais neizostavan dio Emmya Zlatnih Globusa i bez njega prošle godine jednostavno nije bilo isto.
To da bi ceremonije trebale biti ozbiljne mogu shvatit, ali isto tako mislim da je konkretno Ricky baš potreban da bi se i celebima i publici pokazalo da su to ipak samo ljudi sa problemima zato jer celebi imaju tendenciju dizati se iznad ostalih, virtue signalinga i korištenja svoje popularnosti za promoviranje nekakvih, često loših stvari (Gwyneth Paltrow goop khm khm), a publika često te celebove doživljava kao nekakve idole koje treba štovati i pratiti im svaki korak, pravne probleme i ne znam kaj sve ne.
Ricky je ubio cjeli Hollywood zadnji put kad se posrao po njima za licemjerje sa Harveyom Weinsteinom i mee too pokretom čije se kritike često nazivaju victim blamingom, a činjenica je da se nakon 10 godina korištenja benefita i milijuna dolara koje si zaradila davanjem pičke nemaš pravo zvati žrtva i žaliti na to da je neko od tebe tražio pičke u zamjenu za ulogu.
Žao mi je samo kaj se nije bolje primilo, ali ostaje zabilježeno zauvijek i ljudi to vide i drže negdje u glavi stalno.
Celebovi koje još smatram normalnima uglavnom su komičari i komičarke. Jedini koji se ne shvaćaju preozbiljno.