weky sve je stvar ukusa. Ti i ja necemo istu igru jednako voliti/hejtati.
Najlakse se sloziti kada je nesto bugovito i nedovrseno, ali sve ostalo ce uvijek biti prefencije.
Ali cak i ako je nekom Elden Ring za 0, who cares?! Pa i ako je nekom TLoU2 za 0 who cares again?!
Zasto su nam uopce vazne ocjene ljudi koje niti znamo niti nas treba bolit ona stvar za njihovo misljenje?!
Ako se slozim sa tobom oko neke igre super, ako ne, ajmo dalje.
Sta tebi znaci kao krajnjem korisniku i nekom tko je godinama u ovoj industriji ocjena kritike ili nekog xy gamera? Nista.
Mozda da bude jasnije. Donkey i ti imate slicni ukus npr i njegove rece ti pasu, sto je tada razumljivo. Ali ne pase ti npr A Joe jer ti ukusi nisu isti.
Meni npr pase foggy recenzije (ne jer ga volim) jer imamo slicni ukus, ali mi ne pasu Fenixove i Fliperove (ne jer ih ne volim) 10 i 9 za Stranding, RDR2, TLoU itd jer nemam ni priblizno isti ukus kao oni.
To ne znaci da je foggy u pravu, a njih dva ne! Isto tako ne znaci da je 0 za GT7 tocna, a za TLoU2 ne jer tebi ne pase. Elden Ring se nakupio desetki, a meni ni Sekiro nije za 10 pa si mozes predociti za koliko mi je onda Elden Ring, iako ja ne volim numericko ocjenjivanje.