• Gaming Vijesti
  • Developeri World Wara 3 su, prigodno, odlučili odgoditi lansiranje otvorene bete

Pročitaj na portalu
Članak

Developeri World Wara 3 su, prigodno, odlučili odgoditi lansiranje otvorene bete

Nakon očajnog izlaska 2018. i odluke da se igra povuče i sredi do kraja, nedavan izlaska u zatvorenoj beti piše jednu znatno ljepšu priču. World War 3 poljskog studija Farm 51 igrači opisuju kao nešto što je trebao biti novi Battlefield, ali planove o otvorenoj beti poremetila je jedna priča koja nije toliko lijepa.

Nije to zbog rata. Igra je krs i gotovo, to ce i ostati, dodatno unistena abominacijama koje donose f2p igre, cast iznimkama.

Slučajno sam naletio na jedan video i jako mi se svidio gameplay. Gunplay posebno.
BigFry koji je izbacio video pričao da je igra ima puno problema i da nije spremna za izlazak.
Volio bih da igra uspije i da je kao Insurgency jednog dana vidimo na konzolama.
Meni osobno ima potencijala i izgleda kao BF kakav bih želio.

StarFox_N BigFry koji je izbacio video pričao da je igra ima puno problema i da nije spremna za izlazak.

To je neki noviji video od ove zatvorene bete ili priča o starom stanju?

Meni osobno ima potencijala i izgleda kao BF kakav bih želio.

Mene je baš neodoljivo na BF podsjetilo, samo s većim naglaskom na urbane mape, što mi se jako sviđa.

Vjerojatno iskorištavaju stanje pa kao zbog toga odgađaju, a vjerojatno je i dalje krš kako biver kaže.

Fico Mislim da sam to gledao prije mjesec, dva.
      BigFry. Pokriva uglavnom PC fps igre.