Nisam dugo pisao u temi, pa ću ukratko samo... Idemo u renovaciju i odvajanje kuće iz koje sam pobjegao u ZG, tako da me montažne kuće više ne zanimaju. Jednostavno trošak da sve radim od nule ispod milijun kuna nema računice, a i to je jako optimistično. That being said, bacam se na temu koja je trenutno aktualna: Balkonske tende!
https://www.vidaxl.hr/e/vidaxl-automatska-tenda-na-uvlacenje-s-roletom-6-x-3-m-antracit/8720286396933.html
Primjer iznad je baš ono što trebam, a to je 6m širine i minimalno 2.5m da se može razvući. Paše mi mehanička da ju sam otvaram i zatvaram, ali i one na motor nisu za baciti (iako su skuplje jel). Balkon mi je 7m širok, no 6m tenda je u redu, čak optimalno možda.
Zna li itko što/tko je uopće VidaXL, imate li kakvih iskustva s njima? Bauhaus nema tende šire od 5m, a i ono što u ZG-u imaju nije više ni to, a novo im dolazi u 2.mj iduće godine (da, dobro čitate).
Postoji Hella, oni rade po narudžbi, no čujem da su tende oko 50k kuna, što je za mene odmah nope.
Ima i Aluk.hr ali nemam pojma što i kako oni rade.
@oxi @chono Imate kakvih iskustava s tendama i otkud ih nabaviti? Ne bih htio uzeti preko VidaXL-a koji su online shop, pa da dobijem neku kinesku kvalitetu svega redom, a tko zna kako to vratiti itd. Ne znam kud i gdje još pogledati. Pasalo bi mi i po mjeri, ali ne mislim davati ne znam kakve novce za tendu, nisam restoran s 5 zvjezdica.