Prvo, ja sam presretna što sam ja završila svoje, nakon godine i pol natezanja sa majstorima i "majstorima" sada ne želim nikoga vidit ni čut jedno dva mjeseca da se oporavim. A drugo
Deadwalker neznam tko im radi prozore ali gadno su ih preveslali, čak i ako uz te prozore idu aluminijske škure. Jedino ako su prozori za cijeli zid, onda razumijem.
Vanjska vrata su me došla malo više od 2k eura, ali nisu pvc nego aluminij i dvokrilna su sa ukrasnim panelima. A pošto mi niti jedan prozor nije standardne veličine, rađeni su po mjeri, kako kažeš dvostruka stakla, pvc, i aluminijske škure. Mislim da me došlo oko 1500 po prozoru (u cijenu uključena montaža i sve).
Nemate pojma koliko mi je lakše što je sve gotovo i napravljeno, mi smo bili krenuli u najgore moguće vrijeme, kad je počeo rat u ukrajini i to su koristili svi i njihova mama da povise cijene svega za 70%, jebem ti život, kubik pjeska 500 kuna, da ne govorim cigle i tako dalje. A jednom su me i preveslali za 10 000€ i u to vrijeme sam krkala helexe. Jao što volim modernu medicinu. Evo sređeno sve, novi namještaj je došao i sklopili smo sve, useljeno, čak je i ostalo nešto viška eura što mi je posebno drago, i sada sam tek na miru i izvan survival moda psihe.
Ali da bi cijeli kat iščupala i napravila novih 85 kvadrata od zida do zida (doslovno kopano do zemlje i zidanje novih zidova, pa nova struja voda itd) , plus novi dimnjak, da nisam prodala teren u sukošanu nekom šveđaninu, nebi ovo radila. Jbg, ja bi rado bila prodala domaćima, ali nitko ne želi platiti ni blizu koliko se traži. A ako prodavanje strancima znači da mogu bez kredita sebi omogućit normalnu stambenu ranovaciju…. Prodano.