Matador struju mi radi susjed besplatno tako da neznam koliko je svaki izlaz i ulaz, mogu ti samo dat popis svog materijala i cijenu istog ako hoćeš. Zato sam i napisala kvadraturu i materijal.
doctorfreak nije tajna ali morala bi pogledat točno u kunu koliko i izračunat a neda mi se baš jer nisam doma. Okvirno za sada oko 95 000 plus minus 10-20 jer morala bi pogledat koliko me točno došao pijesak i svaka tura projevoza i odvoza smeća i nova drvarnica i betoniranje cijelog prilaza za stražnji ulaz. 73-74 kvadrata je donji kat.
I inb4 komentara gdje se rušite u nesvjest jer je to previše, ako ne renovirate kamenu starinu od zida do zida do plafona u promorju, neznate koje su cijene. Ako ste renovirali kuću prije 10 godine, neznate koje su cijene. Nisam prihvatila prve ponude, tražila sam i četvrto mišljenje i onda se biralo. Radi se o tome da se nemože puno napravit ni pregovarat o cijeni ako ti situacija neda, npr što se desilo sa dimnjakom sad. Računam prozori i vrata će bit jedno 38, žbuka 14, estrih neznam, i to će bit gotovi radovi u grubo.
Da je skupo, skupo je ko svetog petra kajgana, i da sam prije 5 godina radila sve ovo došlo bi me možda pola ovoga što plaćam sad.