Tzereen . Kaže da kaj god je moglo poći po zlu je pošlo.
Mogu potvrdit.
Originalni plan i raspored se u dva mjeseca su se mjanjali 5 puta, izgubili smo i na visini i na prostoru, jel zbog lijenosti istih ili jer se tako jedino moglo napraviti, neznam, jedno 96% sam sigurna sa dobrano preplaćujem radnike, ali nemogu ništa u vezi toga jer nemogu nać nikog drugog. Ucjenjuju me prijevoznici i naplaćuju mi po 400 kuna samo za prijevoz pijeska. Posvađali su se vodovodari i zidari, morala sam uzet trećeg da bi ovi mogli napravit posao do kraja, i za 10 metara plastične cijevi koje mi strše iz poda i posla od 9-13 platila sam 3400 kuna, a na upit računa dobila sam samo iban. Cijevi su trebale bit iza zida, sve je napravljeno po podu iako sam jedno 5 puta rekla kako da naprave. I onda ucjena da mi neće nitko doć radit jer to su cijene. Ugl dosta mi je, još drugi tjedan su tu zbog betoniranja iza kuće i gradnje drvarnice, što će nastavit poslje godišnjeg. Imam sreće jer mi susjed za besplatno postavlja struju. Poslje toga natezanje za žbuku, pa prozori i vrata koji se rade po mjeri, i ostalo onda redom.
Jedva čekam da odu jer sam trenutno psihički u survival modu, i neznam do kad mogu tako.
Hoću reć da sa njima treba jako strogo, ništa prijateljski jer se to shvaća kao zeleno svijetlo za varanje i kraćenje kako se stigne. Stvarno jedva čekam da odu jer nemogu više. Svi su profesionalci i svi imaju 1001 mišljenje, i svi su u pravu, a kada nešto kažeš, gledaju te blijedo jer si žensko i ti nesmiješ imat mišljenje o muškom poslu jer smo u 17om stoljeću. Pošto sam ja sa njima uvjek jer radim od doma, zaručnik dolazi taman kada oni odu, na njega npr gledaju kao nekoga tko nije muško jer radi ko programer a to nije muški posao jer muški posao je samo bauštela i polomit kičmu do 35te. Znam jer sam čula komentare jer radim direktno iznad njih a prozori su otvoreni. Ima i nekih drugih stvari ali nebi o njima jer mi se neda.
Ovo je jedno jako poučno iskustvo, na skup način sam se naučila što i kako za drugi put, hoću reć da razumijem sve nadrkane bezobrazne ljude koji plaćaju radove i seru po tome kako se radi, jer ja nisam evo nikako zadovoljna kako se radi kod mene.
Npr rekla sam da cijevi za vodu neće i nesmiju prolazit kroz spavaće sobe, oni mi montirali pipu ispod prozora od SPAVAĆE i od tamo provukli cijevi za dalje. I sad to moram sanirat jer koji k h.
Ugl sretno svima sa radovima, ja poslje ovog neću feštat nego u miru i tišini uživat iza svoja 4 zida i na moru dok ne napunim baterije koje su na 12% trenutno a izgubila sam punjač.