doctorfreak
Naravno. Prvo mi je bilo sumnjivo jer je bio opsjednut kotlićem od 1500 kuna i brojilom na kotliću od 700 kuna (što god to bilo), i onda govor o godišnjim odmorima i kako je extra teško nać nekoga da ti radi danas i da budem presretna da se uopće pojavio.
Instantni ick. Ovi dečki koje sam uzela, otvoreno su rekli sve, čak sam i jeftinije prošla jer kopaju na "crno" i provode mi cijevi na crno, a kad budu spajali i rezali stare i stavljali nove cijevi, to imam na papiru, s tim da mi je materijal došao jučer, i to sam dobila račun i sve. Mislim neuka jesam što se ovih renovacija tiče ali baš toliko nisam da me se može preveslat za 15 000 kuna više.
Edit: još jedna crvena zastavica je bila kada ti majstor koji mora kopat zid, i pod bez da vidi o kakvim se cjevima radi i količini, već zaračuna cijevi od koliko god cola, i pretpostavi da će mi trebat oko 10 metara više i to uredno zaračuna. A pojma nema što je u zidu. Čisto da znate o čemu se radi i na što paziti.
Ovi dečki koji mi rade, traže 30% unapred i drugo kad bude gotovo. S tim da mi montiraju kasnije tuš i wc i te stvari kada se napravi ovo drugo.