• Gaming Vijesti
  • Nakon nove PS5 nadogradnje srušili se serveri, igrači imaju problema s PS+ pretplatama

Pročitaj na portalu
Članak

Nakon nove PS5 nadogradnje srušili se serveri, igrači imaju problema s PS+ pretplatama

Nakon jutrošnje nadogradnje o kojoj smo pisali ovdje, čini se da PSN serveri imaju poteškoća, a koji su rezultirali brojnim problemima. Prvenstveno s PS+ pretplatom.

A vidim da ima problema, zadnjih sat vremena nemrem Destiny 2 igrat.

Sony i Nintendo ko da se natjecu ko je nesposobniji napravit kavlitetan online servis

Meni je sve bilo okej dok nisam instalirao update. Dualsense uopće nije reagirao nakon updatea.

Excommunicado Bio je i update za kontroler.

Šta se tiče updatea i Plusa, uopće ne radi online u Elden Ringu.

Iz ovog ocitovanja objavljenog u clanku lijepo mozete procitati o cemu se radi, sve vam je objasnjeno.

biver
        【PSN™障害発生のご案内】
        ただいま、PSN™(PlayStation®Storeを含む)をご利用いただけない場合がございます。ご利用のお客様にはご不便をおかけし大変申し訳ございません。調査及び復旧作業を行っておりますので、いましばらくお待ちいただきますよう宜しくお願い申し上げます。
        Sta tu nije jasno ?? Sve pise..

I kod mene ne radi GTA Online.

DarkPunisher Nintendo nema konkurencije u tome, ko da im slijepci pišu netcode. Daleko najgori online servis na bilo kojoj platformi.

Izađe update, servis ne radi 30 sati.
        Moraju pustit da se update ohladi na konzolama inače se neće dobro primit.

I onda kad skužiš nakon kaj vrate online da možeš imat samo dve igre instalirane u isto vrijeme, treći slot $19,99, četvrti $29,99.
        Jedan save file po igri free, svaki idući $4,99.
        Ako staviš disk u konzolu, skida igru s neta, ako hoćeš da zapravo kopira fajlove s diska to je $2,99.
        Share feature sada ima pretplatu.
        Spremiš do 10 screenshota mjesečno besplatno, nakon toga imaš pakete Plus za $9,99 sa 300 screenshota mjesečno i 20 minuta videa, Pro za $49,99 koji je Plus, al u 4K i Platinum za $99,99 koji je neograničen.

Ugasio router i potom isključio net na PS5. Javite kad se prašina slegne, nemam volje biti im pokusni kunić.

Nije istina. Ja nisam skinuo update pa svejedno nisam mogao igrati online. Potom sam skužio nadogradnju pa sam pomislio da ne mogu online dok ne skinem novu nadogradnju. Skinuo i opet isto. Onda sam išao pogledati na net i naletio na objašnjenje. Uglavnom problem je bio prisitan oko 2 sata a potom je sve proradilo normalno.

"March 23 11:30 am – There are problems on the Playstation Network that do not allow you to play any games including FIFA 22"

Sad sam bio malo na Redditu i nisam jedini kojem ne radi dualsense nakon updatea. Jel ima još takvih slučajeva kod nas?

Meni radi normalno. Popodne sam updateao.