Meni sve radi normalno.
Nakon nove PS5 nadogradnje srušili se serveri, igrači imaju problema s PS+ pretplatama
Sad sam bio malo na Redditu i nisam jedini kojem ne radi dualsense nakon updatea. Jel ima još takvih slučajeva kod nas?
Meni radi normalno. Popodne sam updateao.
A danas i meni radi. Ali jucer nije radilo.
Jučer sam instalirao update te updateo sve kontrolere i nije bilo nikakih problema, sve je radilo kako treba.
Excommunicado
Dali si riješio problem ili još uvijek ne možeš spojiti kontroler.Ja isto imam taj problem nakon ažuriranja.
Znaci isti problem, nakon updejta gamepada i konzole jednoatavno gamepad ne radi vise. Radi samo ako ugasim internet. Bio sam kod kolege koji jos nije skino zadnji udpate i tam radi bez problema. Necznam sve sam pokusao i ne radi. A bez interneta radi
praetorian
Evo došao kući i ja probao isključiti internet...i vidi vraga sve radi,nek uključim net kontroler se sam zabloka..
Ista stvsr i kod mene
Ja sam imao to nedavno na Ps4, nakon što mi je frend vratio moj kontroler, uključim plejku ali samo je blicao, nikakvi inputi. Probao reset ovaj reset onaj sve moguće, i meni je iz nekog razloga, proradio tek kad sam ga ORIGINAL kabelom spojio na plejku. Ranije sam nekim bzvz kabelom koji mi je bio uključen već u konzolu ali kada sam našao originalni tek onda je proradio. Možda nema nikakve veze s vašim problemima ali ako već ništa ne radi možda to probat?
Nema sta nisam probao i neradi. Jedino radi kad je ugasen internet
Rijesio zasad problem. Preko hot spota radi. Prelo wifija na mob pa preko moba dijelim hotspot na konzolu i radi
ZIZU Sad mi sve radi kako treba. Nema što nisam probao od opcija u safe modu, i onda se i meni desilo kad nema neta radi, ali kad sam se povezao na net preko kabela sve radi kako treba. Odmah je sve proradilo čim sam isključio WiFi i povezao ga preko kabela
Excommunicado
Tnx.Budem sutra probao i ako ga jesam bio spajao kablom i znao je prošljakati na jedno 1 minutu,ali nisam probao s isključenim wifi..
Excommunicado Nije mi vrag dao mira i otišao probati...Da sad sve šljaka,ali ako prebacim na wifi odma zabloka..Sve u svemu kako je bili ovo je persu...Još jednom hvala svima !