• Gaming Vijesti
  • Nijedna Sonyjeva ekskluziva nije imala lošiju ocjenu na Metacriticu od GT7

RickBarry Bas suprotno. Te nule pokazuju da su neki gameri totalne frustrirane nerealne budale. Igra ti se ne sviđa zbog nekih stvari, nema problema, skini joj ocjenu. No nulu ne zaslužuje apsolutno niti jedna igra a kamo li ovakva. Nemoj svoje frustracije rjesavati na ovakav nacin.

Ako ostavi utisak na to da postoji neki problem, onda je odlično rješenje. Druga je stvar što Metacritic ne ulaže ni pet minuta godišnje u to da redizajnira proces ocjenjivanja. Steam ima puno bolje rješenje.

wooddiebone Vrlo jednostavno, prestanite kupovati takve igre. Na taj način kažnjavaš izdavača a ne nekom glupom i beznačajnom ocjenom koja neće riješiti problem.

Fico

Ovo nisam znao.
      A jebote pa nemrem ovo opravdat nikako.

Prljavo i vrijedno svake osude.

wooddiebone Da ne bi bilo da izmišljam sada, možda jesu u nekom obliku, sad sam već smetnuo s uma, no @OverHypedG može točno objasniti situaciju. Ili ih nije bilo ili su bili, ali u puno manjem obujmu.

Fico vidjelo se da igra naginje u tom smjeru i ekonomija je bila puno losija. Nismo mogli vidjeti koliko bude mikrotransakcija, koje velicine i koja bude njihova cijena. Dobili smo error screen dok si isao provjeravati

Eto, moje isprike, zaletio sam se i nisam točnu situaciju opisao, no zato imamo recenzenta ovdje. 🙂

Nabijem ih onda.

Ovo je baš low-point Sonya.
            Ne bi nikad očekivao ovak nešto čak ni nakon svih naznaka da će bit pohlepni koje gledamo zadnjih godinu dana.

OverHypedG Znači,ciljano prekrili svoje namjere da nebi bile negativne recenzije.A onda uveli sve to u punome opsegu kad su ljudi pokupovali.
            Podsjeća to na najgore doba Activisiona i Ubisofta,kad su nakon početne prodaje,uveli mikrotransakcije u igre,a GT 7 još reducirao nagrade za odvožene utrke kako bi se povečala umjetno trajnost kratke kampanje.

master_x da, tako nekako.

Ja ću samo reći ovo - nemojte zaboraviti tko je na čelu Sonya trenutno. Poslovnjak i biznismen koji sve gleda kroz novac. Čovjek koji je htio ukinuti PS3 i PS Vita trgovine jer su im troškovi održavanja kartičnog poslovanja bili previsoki. Isto tako htjeli su nam lupiti Horizon na glupi način, a da ne govorim o komercijalnom neuspjehu Destruction All Starsa - igra po cijeni od 70$ na kraju završila free i zaboravljena. Bubam napamet, ali odluka o mikrotransakcijama možda nije došla direktno od Poliphony Digitala,

boja1964

pogledaj s druge strane...uzmu li nam i to, kako ćemo dobiti demokraciju i pravo glasa? Ovako jasno do znanja dajemo što ne valja i možemo uvesti neke promjene.
              MIsliš da budu bitan twitter ili neki ytube video? Ovdje masa ima priliku izraziti svoje nezadovoljstvo. Ne kažem da je svaki glas ondje s pravom, ali ne vidim drugi način da utječemo na cijene ili bilo koje odluke nego tako...

OverHypedG Najbolje glasamo svojim novčanikom i karticama kao i uvijek.Al oni znaju napravit hype pa ljudi pokleknu,pogotovo ako je neka bitna igra iz dugogodišnjeg serijala,gdje developer ima neki renome.Možda Polyphony Digital i nije na svoju ruku uveo to već glavešine Sony-a,ali svakako će im igrači to zapamtit za buduće GT naslove.

Meni je žao vas korisnika koji ste gigafanovi serijala, volite taj Gran Turismo ali vas smatraju gigadebilima.
                Obit će im se to u glavu jebački.

boja1964 Pričaš totalne gluposti. Prvo, nije da su te nule totalo beznačajne. Drugo, ovakvi prljavi potezi zaslužuju samo najveće kritike i to je način da se retardima koji su zaslužni za ovaj proljev daje doznanja da im to kod gamera ne prolazi.

darkfenix

Jel ovo neki pokušaj console vs PC prepucavanja?
                  Ne vidim vezu cijena grafičkih kartica sa mikrotransakcijama u igrama, al ak je baš bitno, ja sam svoju po MSRPu kupio.

wooddiebone Bitno je zato sto vas nekoliko dolazi u temu kakat, a niti ne igrate igru niti posjedujete konzole, sta vas zaboli onda, ne kuzim vas ..kao ovaj Rick Barry, sam srat dolazi na forum, nist drugo.

darkfenix Ne znam tko je igrao, tko nije. Ja znam da sam potrošio 600kn i potvrđujem da sve što pišu stoji. Igra je mužnja love i uvreda igračima.