• Gaming Vijesti
  • Nijedna Sonyjeva ekskluziva nije imala lošiju ocjenu na Metacriticu od GT7

buz Valjda se na Sport gleda kao na onaj GT za psp otprilike, a ne kao punokrvni naslov.

@darkfenix
Laganje po strani, uopće ne vidim zašto bi itko trpio ovakve igre.
Imao ili nemao PS5, ovo bi trebalo vrijeđati svakog gamera.
Pogotovo jer se radi o Sonyu, po vjerovanju mnogih, zadnjem bastionu poštenja u industriji.

wooddiebone Pogotovo jer se radi o Sonyu, po vjerovanju mnogih, zadnjem bastionu poštenja u industriji.

Giphy - Side Eye Reaction GIF by MOODMAN

wooddiebone Ma sve 5, ja nisam rekao da je ok niti u jednom trenu, naprotiv...samo sam htio pokazat sta mene smeta, takvi trolovi poput ovog, mislim da je sad malo jasnije.🙂

darkfenix Imam ps4, ali taj komentar stoji još uvijek, nemam potrebu, ne znam ni koji će mi k samo skuplja prašinu. Uglavnom, hvala ti šta pratiš moje komentare, tvoja podrška mi stvarno znači <3

Edit: korisna mi je bila za ufc3 sa ekipom a sad s obzirom da je to dopizdilo i karijera se završi u dva dana stanje je takvo.

RickBarry Gle, nemam se namjeru ja svadjat s tobom, ali stvarno cesto negativne komentare ostvaljas posvuda bez nekog pretjerano dobrog razloga, zato sam ih i zapazio...but well, bilo pa proslo, ajmo dalje!