chono Lijepe brojke, bravo za From Software, zasluzili su. Sto se tice PCa, da sve vise je igraca, danas svatko moze igrat u 1080p, jer su razlike izmedu grafi sve manje. Jedan quad cpu ti je dovoljan za sve.
Fico U jednu ruku mi je drago, PC gaming je doživio preporod i sada uz XBOX podršku ima osiguranu budućnost, no s druge strane sam nesiguran hoće li From Software naučiti lekciju oko toga da ne mogu izbacivati nedovršeni port na PC, već da treba uložiti malo truda u ispolirano iskustvo.
maverick Fico from radi svoje igre na legacy codu iz valjda 2007. Njihov engine kud je toliko zastario i dolazi sa istim boljkama koje su prvi puta izasle na vidjelo jos 2009. u Demon's Souls-ima, tu ga trpaju u dx12. Ono sto From treba je razviti novi moderan engine ili platiti licencu za neki 3rd party jer ovo je jako los imidj i kvari ukupan dojam o studiju i njihovim igrama.
chono Fico nije toliki problem, da se fixat, ja sam popravio. Problem postoji i na PS, a tamo nemozes fixat
maverick chono a tamo nemozes fixat Implementacijom VRR tehnologije bi se uvelike problemi smanjili, pogotovo jer se na ps5 igra vrti stabilnije nego na Series X pa bi padovi u fps-u bili gotovo neprimjetni.
darkfenix Pa kad ovi sa Xboxevima ne kupuju, da ne kazem sta, samo cekaju da dodje na Gamepass, djabalaneri, lol
chono maverick moguce, nemogu tvrditi, jer nemogu isprobati gsync u Eldenu. Probam veceras postimat preko nvidia cpa.
maverick chono ja na series x niti imam stutter niti osjecam framerate dropove, samo kad bas dipa na 30ak fps jer tu i vrr tesko spasava stvar. Na ps5 nikad ne pada tako nisko i izvodilo bi se puno bolje nego ovako bez vrr.
maverick chono znam samo kazem da tehnicki problemi u mojem slucaju su vrlo zanemarivi Medjutim ljudi tvrde da im je muka od kamere i sl na ps5. To je povezano sa frameratom jer dropa pri okretanju iste i vjerojatno zbog jos necega sto ne znam, a nema vrr da to kompenzira. Naravno nije sony kriv za fromove propuste, ali podrska bi svakako bila dobrodosla.