Pokrečem novu zabavu za forumaše, nije originalno moja ali može bit vrlo zabavno. Pravila su slična kao kod one igre sa smajličima. Tko prvi pogodi o kojem liku je riječ taj postavlja drugog i tako redom. Lika iz igre možete na bilo koji način zamaskirati, možete ovako kao ja mozaično, zatim možete ga staviti u jednobojni shape, zamutiti i sl. Ali nemojte ga toliko zamaskirati da ga ne može ni sam Bog odgonetnuti o kojem liku se radi.
Možete staviti glavnog lika, možete sporednog ili pak nekog bossa iz igre ali samo da to ne bude neki NPC-ovac. Možete neograničeno pogađati a pitanja iz koje je igre lik nisu dozvoljena jer nema smisla toliko olakšavati. Kad vam sine o kojem liku se radi ne morate puni naziv reći niti iz koje je igre, dovoljno je ime ili prezime. Eto pravila sad znate pa navalite. Ja prvi zadajem lika kojeg nije pretjerano teško za odgonetnuti ili je?
Nadopuna pravila: Kada se pogodi o kojem liku se radi onaj tko ga je zadao mora staviti i originalnu sliku koju je zamaskirao i ima dovoljnih 5 sati da ju stavi (ali bih molio da ju stavi prije ako je u mogućnosti) i dok ne stavi originalnu sliku unutar 300 minuta (5h) i onaj tko je pogodio nema pravo postaviti novi zadatak!
Harrold Harry Mason -Silent Hill