biver Tako se govorilo i da je ds4 V2 kvalitetniji od prvog modela, ja evo treci mijenjam u 10 mjeseci zbog drifta, sve unutar garancije naravno. I V2 koji sam imao prije je par mjeseci nakon kupnje isti problem imao. Do V2 kontrolera ja nisam znao sta drift je. Sad u srijedu mi stize zamjena zamjene kontrolera pod garancijom i bas me zanima koliko mjeseci ili mozda cak tjedana ce izdrzat.
buz Ne možete ih tako gnječiti, s njima treba nježno kao sa ženom. Točno znam kad netko ne zna s tim jer sva plastika škripi i cvili kad se igra. Nema potrebe za time. Jedino kad sam imao problema s kontrolerima je kad su pukli na pola od sudara sa zidom.
kauboj buz Točno to kad sam jučer curi dao da igra Astro's Playroom a ono grom te jebo kad treba preskočit neprijatelja ko da joj život ovisi o tome, sa 0 feelinga za tako fin i skup komad tehnologije, uloženo jedno 10 puta više sile u taj jadni analog nego što je potrebno. Bar znam koga ću kriviti za drift.
biver buz Od kud ti znas kako ja koristim joypad? Da sam ih gnjecio, ne bi mi sony vec treci mijenjao. Imam ja i zgnjecenih, prepolovljenih i svakakvih, ali te joypade nisam spominjao.
yakuza_stinger Ako si čoboslav sa šiš ćevapima od prstiju i nemaš filing za pritiskanje - kao recimo starci koji nabadaju po touchscreenu, onda je svaki kontroler drlog.
buz biver Ne pričam tebi, govorim općenito. Svakom pametnom je jasno zašto ih neki moraju mijenjati više puta, a neki nikada.
Heat buz Glupost. Kupio novi dualshock 4 i nakon mjesec dana oba sticka driftaju. Rastavio ga i očistio alkoholom i evo preko pola godine radi bez problema. Jebem i njih i tu pjeskaru u kojoj ih sastavljaju.
Nanox7 buz koristim od oktobra DS bijeli (od kako sam uzeo PS5) za sada nemam nikakvih problema. Lagano se igra bez udaranja i slicno.
buz Heat Glupost. Naravno da može biti tu i tamo neki pokvareni komad ili s nekom greškom, ali ako ih netko mijenja svakih par mjeseci, što nam to govori?
buz Guess again. Sam sam se uvjerio kad bi mi frendovi došli igrati neki couch multy kak se to agresivno s gljivama igra, kontroler cvili i umire, neki ga stišću kao da ga pokušavaju zadaviti. Naravno da će driftati i slično, uopće nije ništa čudno.
Heat buz Postoji hrpa ljudi koji su popravili gljive na isti način kao i ja, barem tako kažu u komentarima. Očito sastavljaju kontrolere s masnim rukama, ako radi normalno nakon samo mjesec-dva korištenja i čišćenja.
wooddiebone Imam dva komada launch DS4 evo još uvijek gume na gljivama nisu rastrgane. Kad sam rekao da režete nokte onda ste se uvrijedili. 🤣🤣🤣
fensisuperstar imam xbox 360 kontroler za pc na baterije. pao mi je krdo puta još uvijek je ko nov. nema driftanja, nema da konroler ne radi. Nikad otvarao nikad čistio. ali isto tako perem ruke prije igranja. Ne diram joystick sa masnim rukama. Čevapi i Elden Ring? Big no no.
Fetty Izgleda da se meni posrećilo (sve do sad) - 4 DS4 već godinama, niti jedan problem i evo 2 DualSensa - čim sam kupio ovog drugog sam skužio da X tipka propada tako da to moram odnijet pod garanciju.
FashionFatalisHunter Meni je propao R2 na dualsenseu, hoće li mi ga zamijeniti u Sancti? Još je pod garancijom.
TITANXIS Onda nek neko veli da nema snage u bojama, hehe! Ima smisla, drugi je to postupak, boja im dođe kao još jedan zaštitni sloj a vjerojatno priprema bazičnog materijala plastike je drugačija prije negoli ide na bojanje.