Uglavnom prebacio sam se sa Greatsworda na Sword. ovo je par videa od prije par dana kad sam samo snimao. Uglavnom greatsword je fora ali eto. što reći, +23 Greatsword sa 60 str, sa najjačim weapon artom i jednostavno pretrom gameplay. Jednostavno sam malo pregorio pa sam se prebacio na Sword of Night and Flame.
Kako sam sam sebe ubio sa mimictearom 🙂
Kill
prvi try
Kill.
First Try - Kill
@Flipper eto moj trenutni build. za početak ti treba samo 24 faith i 24 int 12 dex i 12 str (iako kad twohandas ne trebas, ali jel da bude bas full req)
weapon ima 2 weapon arta koji rade jeben dmg. a sa time da zelim igrati i dalje kao tanky shit stavio sam 50 u vitality i sa rune arcom imam 2k+ hpa.
i ovaj fatso set koji je dosta tezak ali i dalje jebe kevu. Ako ne zelis biti chonki kao ja ladno ne staviš toliko endurace i imaš i dalje brutalnog lika. Scaling na maču ti daje šansu da igraš full melee jer sword radi jeben dmg kad gledaš koliko ga brzo svingaš a ako zelis ispalit weapon artove i dalje mozes tako igrati. Plus sa greatswordom je očajno pvpati protiv katana i protiv spearova. Jednostavno nemaš šanse osim ako luckaš sa weapon artom i digneš ga u zrak.. Ali takva sreća je fakat mala
btw gledam ekipa stavlja na youtube kao video 1 shot any boss melee, i onda izvodi weapon art sa katanom i treba mu jedno 7-10 sekundi da ubije bossa, a gledam level 200. Druze. Level 200. sa levelom 200 uzmeš bilo koji weapon sa S scalingom ili neki koji ima višestruko B scalinga i mozes naći kombinaciju gdje ćeš probušiti bossa kao da je napravljen od papira.