Još sam jedno sat i pol vremena failao. Uglavnom
pokušao sam napraviti "pokus" kako najbrze doći do neke točke gdje možeš adekvatno levelirati/farmati xp
imam video kojeg ću morat urediti iako ću vjerojatno čitavog uploadati
išao sam na to da se ne ubije bijelog zmaja u caelidu. Sa time bi vjv sve ovo bilo puno puno brze i efikasnije. Budem jedan dan restartao iz početka snimio i probao unutar sat i nešto sredit lika koji moze self farmati efikasno
- Start samurai + 3k runa gift zato što ima najbolje statse za ovo, mozete startati drugu klasušto se mene tiče
- Varre -> crva -> Maiden -> Konj -> Bleed Dagger od invadera -> cave odmah poslije i jebat mater Saitami ->pop runa 13 arcane vendor katanu
- 3rd church of Marica & Ivica -> buff flask -> portal u caelid beast pokupit amulet pa od 3rd church trčati u šumu i otključati castle waypoint južno.
- castle ubit glavnog pedera sa bloody slashom, pokupit ključ za lift 1/2, tp prva crkva kupit crafting kit, dobit emote za quest i nazad u šumu
- pričat sa emo pederčinom, dobit quest za darwila -> ubit darwila sa emačem pokupit reward.
- sa daggerom lagano poppat vukove i jebat mater margitu sa summonima. Bleedat mu mater u pičku = marGITGUD (cca level 22) 13 arcane ostalo u HP
- Obavezno u Caelidu ne zaboravit nakon +5 stats amuleta pokupit i ključ za lift 2/2
- nakon marGITGUDa instant na godricka i to kroz glavna vrata, profesionalno dodgat se lijevo i desno, eskivirati minigunove i otključat waypoint koji je doslovno odmah iznad, Imba dodge pullat Lava i cheeze na minigunu. Upgrade dagger na +2
- protrčati preko stepenica gore kroz explozivni arrow minigun uz stepenice desno kroz dvije ptice (prije toga mozete pokupit jos jedan waypoint), pričat sa ribicom odmah desno na ulazu prema Giantu, pričati o seksu i spolnim bolestima, protrčati pored gianta otvorit TP
- Summon Nephali, summon vukove spam weapon art i jebat mater godricku, projurit kroz dvorac i otključati waypoint iza
- Joinat u gay klub, od zadnjeg otljučanog waypointa prema crkvi pokupit upgrade za flask pa pravac sjeverno prema jezeru/močvari
- na putu prema močvari kupit za 1500 runa lantern
- u močvari trčati sjeverno pričati sa Rye ili kao se god jebeno zove, pokupit quest trčati do blackguarda kupit ogrlicu za 1000 i nakon toga hranu za 600. otkljuačati najjači emote u igri
- jahat prema Blood Churchu, pričat sa Varreom, reći mu da Gay klub saka kurčinu i joinat u gigajebače
- ako ste pametni i niste cheezali zmaja ili ostale bosseve bit čete oko level 30, obavit 3 invazije, queue za invade bi trebao biti instant, treba samo 3 put roknut invasion da se quest zavrsi, pričati sa varreom, dobiti novi quest, namočit ga djevi sa menstruacijom.
- Od prvog waypointa u močvari ima sjeverno u prvom ruinsu teleport odmah do Akademije, pokupit waypoint skočit preko zidića i ne umrijeti, trčati (jahati jel) do zmaja i pokupit ključ, nastavit trčati pored zmaja zapadno. Pokupit po putu Jellyfish shield i trčati sjeverno prema gigachadu. Kod gigachada kupit 1-4 upgrade za weapon. sve čuvat
- Teleport na wp ispred akademije, otključati akademiju i sprint sjeverno. Projurit pored Sauronovog oka koji je jebao @maverick a, i kroz selo južno projurit gore do crkve gdje čeka Vyke, ignorirat vykea i pokupit waypoint kod crkve, pustit vykeu da ti otvori srce sa kopljem.
- Poput Isusa uskrsnite
- pričajte sa mrtvom djevom natopit krpu sa krvlju i TP nazad u Raya Lucaria. Profesionalno sve skipat u Akademiji i na lift dolje do Virgin Abduktora za teleport u Vezuvio Town.
- Potpuno ignorirat klasični put za spas i skočlit desno u lavu, nećete umrijet, malo estusa, sprint ravno na škale popest se gore i parkour skočit preko ograde i otključat waypoint. Rest na waypointu
- od waypointa nazad ako zelite pokupit Albinauric Masku koju @foggy koristi tokom seksa
- waypointa kroz vrata dolje pokupit +6 upgrade na kučici (oko kuće desno pa gore), projurit po stepenicama gore na lift, pazit na Mc Stojana sa bičem, Desno od lifta +5 upgrade. Nakon toga projurit pored pravoslanog svećenika uz stepenice
- Ignorirat želju za cheezanje debeljka
- otključat most i parkour na razinu iznad gdje se nalazi Virgin Abductor, pokupit upgrade +7
- Teleport nazad u Caelid, jahad zapadno od dvorca pored zmaja kojeg niste cheezali. Pustit zmaja da živi
- Ubit ono nestajaću kuglu za +8 što se nalazi odmah ispred parkour dvorca. Obavezno zagrlit kuglu kad umre
- Uskrsnuti poput Isusa
- Trčati zapadno do vendora kupit 99 serpent strijela i 99 običnih
- Teleport u Moghwinov disney world
- Pokupit waypoint i mapu, trčati zapadno, zajahat konja i pokupit sve što svijetli na putu do slijedećeg waypointa na vrhu brda pored najboljeg farming spota u igri. Na putu je +9 upgrade
- Pazit na ninja kornjače.
- Od ninja kornjača waypointa niz brdo skočit na kamen lijevo sa konjem i skočit skroz sa druge strane u krvavo jezero sa ptičurinama
- Proći uz rub provalije i jahad dok vas ne dismounta.
- sad tu mozete glumit budalu poput mene i pokusat se boriti sa White maskom te popušit qrč*** 5 puta za redom ILI stati uz liticu, sidestepat, udarit u prazno gledati White Maska kako glumi Jimi Heseldena.
- Equipat White Mask, smijati se grohotom ljudima koji su ubili Mohga prvo (it's a joke bro <3)
- od prvog wapointa trčati po stepenicama, pokupit sve rune po putu, pazit na talibane po putu
- Ako niste kupili latern za 1500 trebate se ošamariti sad
- kroz špilju pokupti sve rune, ignorirati sve što vas želi ubiti i projuriti do slijedećeg waypointa. Od waypointa po putu gore ima veliki chest u njemu je +10 upgrade.
- na lift ući kroz portun i čim starta fajt exit game
- popet se na kamenčiće i izvadit luk i strijelu
- ako niste startali Samuraja sad ću vam se smijati
- naciljati mohga lda ga strijele udaraju i pucati u njega dok ne krene poison kad krene poison pucati sa običnim strijelama i gledati dok ne dobije stagger. kad dobije stagger ući kroz boss vrata
- Čisto jer sam glup i zaboravio sam, na početku igre lijevo od varrea na plaži imate zlatno sranje za više runa. sori
- Udarat sa meleeom u mohga dok ne proca bleed i čekati 15ak sekundi. pazit da ga ne lupate vše od 11-12 puta ua redom prije svake pauze. ako staggerate bossa sjebat ćete kao ja jer se boss AI resetira i jebat će vam majku pičku
- polako ga ubit, popat zlatno sranje i dobit pola milijuna runa.
- Teleport u bazu do stare babe, otključati treći slot i kupit Mohgov spear
- Upgrade spear na +10 u jednom šusu
- level up Arcane 27 str koliko treba za weapon i sve ostalo po želji. preporučam HP i endurance.
- Mogh spear je jedan od najboljih weapona u igri i weapon art je fantastičan. Naravno, sve ovo mozete ponovit i nadogradit bilo koji drugi weapon na +10, što onda miče potrebu cheezanja mohga. Prije svega radi se o tome kako do većeg levela ili weapon upgradea efikasno i brzo
- Sad mozete farmati ninja kornjače na waypointu sa Moghovom weapnom. Preporuka je otići u caelid i pokupit talisman za rune, talisman za physical dmg reduction i talisman za poise koji se isto tako nalazi u caelidu koji se nalazi u špilji u kojoj mozete protrčati pored medvjeda i pokupit ga
- Nabacit nekakav beefy armor, koristit flask za manju štetu i ako je potrebno koristit račiće od blackguarda za manju štetu
- Ući u kornjače i jebat mater sa weapon artom. 40-50k runa svakih pol minute
Ako se ne pogubite ovo se moze napraviti u sat, sat i pol vremena. Ja sam failao dosta, zaboravio gdje treba iči, isfailao mohga i white mask par puta itd
A ako cheezaš zmaja i debeljka za rune, onda i brže
Jeben je weapon zato što ima bleed, scalea dobro sa str i automatski otvara mogućnost dizanja str na 48 za Fingerprint shield
Sve ostalo u HP i Staminu