Ja sam skroz zaboravio da su koristili taj boss više puta. Prvi put kada sam ga vidio, bio je u Shaded Castle, i mislio sam da je unikatan. Sviđala mi se lokacija, i sword, kojeg nisam koristio jer treba 3 Stats-a mi je izgledao super. Podsjećao me na nešto iz CastleVanie.
Meni nije problem sa onim Minor Erdtree bossevima što ih koriste simo-tamo. Tree Sentinels su imali varijaciju, i Crucible Knights također. A i nije nešto čudno da iskoriste boss-a kao običnog protivnika (ili vice-versa).
Koliko god mi se sviđali unikatni armamenti, Obična i klasična oružja su mi i dalje najbolja zbog infusiona/WA. Tipa ne znam, U 2 Sekunde mogu napraviti 6K Damage na Maleniu. Jedini problem je što host svaki put umre jer nema normalnih 60 VIG za Meta Level (Ili ako ide off-meta, 40 je i dalje minimum).
Najbolji su mi magevi sa 600 HP-a koji umru u jednom hitu bili PvP ili PvE. I uvijek ima bisera kada idemo Rykarda ubijati, da dođe neki Mage sa Karolos Glintstone Crown i Moonveilem i počne spammati WA i bacati meteore na njega /facepalm.