Zero HZD2, poznat još i kao "ona igrica koja je izašla netom prije Elden Ringa". Ali otpakiravanje je vrh, would watch again i to.
Tzereen Story of my life. Dečkima sam super, cure iritiram. Btw, fala svima na lijepim komentarima ❤️🥃🥃. I da, sijed sam ko Djed Mraz!! 🎅
Flipper Ispravio naslov. Tzereen zena mi rekla da se ovlazila na video. 💦💦 Ajde, valjda joj je to dosta za danas da ne moram jos spolno općiti.
oxi Tzereen nezna svatko koliko hrabosti i pribranosti treba za snimanje sebe i objavljivanje sebe, pogotovo da ne izgleda usiljeno, od držanja do tona glasa. Dovoljno casual da bude ugodno a dovoljno profesionalno da zainteresira gledaoca. Teže je nego što zvuči. Meni je drago da si opušten ili si se skulirao toliko da djeluješ opušteno.👍👍
Tzereen oxi thank oxi ❤️ p7co Mall.Hr da. Izgleda da je samo moja narudžba prošla, a Urban i OHG su naručili odma nakon mene. Ne znam jesu samo jedan komad imali il kaj? Znam da je bio problem s Regallom. Da je čak i Sancta otkazala svoje preordere jer kao neće dolaziti u Europu. Slično ko što nije dolazio Ellie Edition.
Picek Tzereen rekao bih da je ovo jedanko dobitku na lutriji onda, imao si puno sreće. Ali ajde super, očito se našao koji komad za preorder.
Kaiserus Hoćete staviti na vijesti video di ja i @fensisuperstar ulazimo gladni u Maca. Ili jedemo cijelo janje?