Zero HZD2, poznat još i kao "ona igrica koja je izašla netom prije Elden Ringa". Ali otpakiravanje je vrh, would watch again i to.
Tzereen Story of my life. Dečkima sam super, cure iritiram. Btw, fala svima na lijepim komentarima ❤️🥃🥃. I da, sijed sam ko Djed Mraz!! 🎅
Flipper Ispravio naslov. Tzereen zena mi rekla da se ovlazila na video. 💦💦 Ajde, valjda joj je to dosta za danas da ne moram jos spolno općiti.
oxi Tzereen nezna svatko koliko hrabosti i pribranosti treba za snimanje sebe i objavljivanje sebe, pogotovo da ne izgleda usiljeno, od držanja do tona glasa. Dovoljno casual da bude ugodno a dovoljno profesionalno da zainteresira gledaoca. Teže je nego što zvuči. Meni je drago da si opušten ili si se skulirao toliko da djeluješ opušteno.👍👍
Tzereen oxi thank oxi ❤️ p7co Mall.Hr da. Izgleda da je samo moja narudžba prošla, a Urban i OHG su naručili odma nakon mene. Ne znam jesu samo jedan komad imali il kaj? Znam da je bio problem s Regallom. Da je čak i Sancta otkazala svoje preordere jer kao neće dolaziti u Europu. Slično ko što nije dolazio Ellie Edition.