Opet...zbog čega bi to pisao?
Nikada nisam rekao da se ne vidi više od 30 fps-a...to pišu budale.
Kako umanjujem vrijednost, ako kažem da je 16gb overkill za grafičku?
8gb max, a i to bi bilo puno.
To je činjenica da nemaju svi jak PC. Činjenica. Kao i konzola, ali ona je manje bitna jer ekipa koja tamo igra nema nikakvog motiva žaliti za nečim što imaju puno jači PC-evi...mogu se samo žaliti na glupaste politike oko plaćanja Onlinea, DLC-ova ili Always Online igara...
Ja i dalje ne znam što sam loše rekao o ovoj budućoj seriji kartica? Jesam li rekao da je njesra?
Rekao sam da je ovo većini igrača na PC-u out of range jer da i bude 5k kn onda je i ekipa prije trebala imati takav komad hardvera u svojoj konfi jel da? Postoji i danas cijena takvog hardvera, ali nemaju svi 970 ili 980 ili Titan grafičke.
Također postoji samo jedna DX12 igra i doslovno mala šacica najavljenih od kojih je najveće ime Deus Ex. Dok veliki devovi ne počnu sa tim mali naslovi poput već prije spomenutog RTS-a su u potpunosti nebitni jer nije to masovni trend.
Što bi ja sada sa 280X trebao biti oduševljen kada bi mi izašli zahtjevi na PC-u pod nekakav minimum 970 i i5 4770 da bi se iskoristio Pascal? Ekipa bi zapalila svoje konfe...
To je sve prerano, ali ne zbog konzola samo već i zbog svih usera na svim platformama...to tko kupi sada imati će sigurno zvijer od grafe za vjerojatno dobar 4K gaming, ali na milost devova da to optimiziraju kako treba za takve rezolucije i korisnike.
Jel sada jasno?
Ili sam opet Sony defence force iz nekog razloga?
Ovo bi ti rekla većina...
Zato jer je suvise neisplativo nekom od developera izgubit 2god rada na nekoj igri koja ce izac na torrentu cak 2 dana prije sluzbenog datuma izlaska i to u najmanje 3 verzije (Razor,skidrow,reloaded). Zdrav razum pohlepnih izdavaca nemoze izostavit vecu konzolasku publiku i to koja svoje igre masno placa po ducanima.
Čemu onda žaljenje da konzole gimpaju, ako ekipa na PC-u piratizira?
Zašto ima toliko konzolaša, ako je PC tehnički jači?
Zašto stalno pizđenje ekipe sa koja igra isključivo na PC-u jer zamisli imaju mogćnost dobiti dupli frame rate od konzolaške verzije, veću rezu, još bolje postavke? Je li to loše?
Glupa pitanja, ali ovako ih samom sebi postavim u glavi...sve ima svoje zašto.
Ne tražim da mi ti odgovoriš na ovo...više je retoričko pitanje.
Nemam se volje prepirati sa tobom.
Nije ovo Reboot.
Kakve veze ima sto je RAM stariji, ako ga im 8gb ili vise?
Ta grafa i dan danas kosta toliko tako da ne kuzim tvoju poantu.
OK i5 iz te godine...ako je dobar proc u čemu je problem?
Sto te devovi ne tjeraju da kupiš novi Skylake od 2k kn?
Stvarno su grozni sto te ne tjeraju da trosis novce...mogao bi ih uložiti u igre? A da...kickass tor...
Torca poanta je bila da mi nije trebao nikakav novi hardver osim GPUa zato sam ti naveo godiste CPUa itd.
Ja sam tu grafu platio manje nego sto bih platio ps4 u to vrijeme a dobio sam 2-3 pa i vise puta vece performanse....
Napravio sam benchmark Witchera 3 onaj dio u mocvari za potrebe rasprave na BUG forumu i snimio video toga,sa daleko visim vizualima od ps4 meni se taj dio vrti u average 75fps dok je na ps4 to nakon svih patcheva average 25-26fps ako se dobro sjecam.....ako smanjim postavke na nekakve otprilike sa konzola framerate mi ide preko 100fps na tom djelu.....dali je moja gtx 970 bila isplativa investicija ili ne,sta ti mislis?
Sto se tice tvog jakog kompa.....ti si nazalost uzeo full AMD konfu a to je za gaming katastrofa.
EDIT slovo
MEGATAMA
I je li to loša stvar?
Moja poanta je bila da ekipa nije spremna platiti (većina) 3k + kn za grafu samo.
Osim entuzijasta.
Ako si na 60hz ekranu ni nećeš vidjeti fps iznad toga tj. osim, ako kupiš 120hz ili 144hz monitor inače imaš vidljivi screen tear i ne izgleda to lijepo.
Isplativa je, ako si entuzijast, ako nisi onda ne...jednostavno to je takav hardver.
Što se tiče AMD-a nije katastrofa...uostalom ti si ga dizao u nebesa itd., ali katastrofa? Ni približno, niti se na to žalim.