Ja misteriozan? Pa otvoren sam ko knjiga, jednostavan, ne volim komplicirat život i ne volim robovat trendovima, baš kontra ako svi imaju neku stvar koja te čini trendovskim kulerskim tipo, ja ju baš ne želim ne iz revolta nego jer želim biti drugačiji i ne želim bit klon.
Anketa je pogrešna. znam da su moje ajmo reći "gluposti" koje bi samo klinac ili senilni starček stavljal ali ja i jesam u duši klinac koji nikad neće odrasti a zar nismo svi ovdje na neki naćin klinci jer počevši sa 25 plus na više godina igramo igrice, halo! A više od 55 nemam tak da nisam ni onaj drugi sa dječijom pameti, hehe! Ma šta fali dječijoj pameti, kad bi bili svi ko ovdje na forumu gameri, nebi nikad rata i nemira bilo.
Fotomontaže su moj hobi koji vučem još iz djetinjstva jer bi znao uzet neke novine i likovima radio svakakve dodatke kemijskom, što luđe to bolje, bez limita a kad je stigo komp, nikad kraja ludilu i mašti. Spojit nespojivo a muza su mi trenutno igre.
Nintendo Switch ne, sve slabije igram tak da nema potrebe kupovat. Dovoljan mi PS4.
Za COD mi se fučka, ne volim pucačine a obožavam sp igre a to su pretežito hororci u stilu RE, SH i TLoU i ak im je naglasak na storyju još bolje a idu naravno i avanture te puzzle igre.