chono moze, zaboravio sam da to i postoji uopce

Btw, naravno da se zezam.
Ovo će probati oni koje vole MMORPG i oni koji vole aRPG jer će misliti da je ovo Diablo klon. A nije.

Tzereen ja smatram da je ovo MMOARPG. prvo krećeš se kao u arpgu, boriš se kao u argpu, i igra izgleda kao arpgu, i mmo je. That's about it.

sad treba naći dobro ime za guildu.

Ratnici Fairforalluma
    Tzereenova Gardijska Brigada Nejebaca
    Bure Baruta
    Pure Rakija in my veins
    LGBTzeerin 😃

bacite neke ideje 😃

fensisuperstar
      propali PCMRovci
      sijedi mamojebci

Btw, ne pati Tze od nejebice. Kratko to traje kod mene.

Opa tze je malo šamarao po
      ⠄⠄⣿⣿⣿⣿⠘⡿⢛⣿⣿⣿⣿⣿⣧⢻⣿⣿⠃⠸⣿⣿⣿⠄⠄⠄⠄⠄
      ⠄⠄⣿⣿⣿⣿⢀⠼⣛⣛⣭⢭⣟⣛⣛⣛⠿⠿⢆⡠⢿⣿⣿⠄⠄⠄⠄⠄
      ⠄⠄⠸⣿⣿⢣⢶⣟⣿⣖⣿⣷⣻⣮⡿⣽⣿⣻⣖⣶⣤⣭⡉⠄⠄⠄⠄⠄
      ⠄⠄⠄⢹⠣⣛⣣⣭⣭⣭⣁⡛⠻⢽⣿⣿⣿⣿⢻⣿⣿⣿⣽⡧⡄⠄⠄⠄
      ⠄⠄⠄⠄⣼⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣌⡛⢿⣽⢘⣿⣷⣿⡻⠏⣛⣀⠄⠄
      ⠄⠄⠄⣼⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣦⠙⡅⣿⠚⣡⣴⣿⣿⣿⡆⠄
      ⠄⠄⣰⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⠄⣱⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠄
      ⠄⢀⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠄
      ⠄⣸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠣⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠄
      ⠄⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠿⠛⠑⣿⣮⣝⣛⠿⠿⣿⣿⣿⣿⠄
      ⢠⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣶⠄⠄⠄⠄⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠄

Čestitam. Sad u opciju dolazi The Fellowship of the Junfender King

600k trenutno gledatelja na Twitchu, fffffffuck.

Dobro jel to probao netko od vas? Koliko sam shvatio diablo like igra...tj više kao poe?

chono Ma poe je ipak nešto kompleksniji zato sam ga spomenuo...

Gledam na twitchu malo gameplay, bez da googlam ali pretpostavljam da su igru napravili kinezi? Vidim da ženske imaju duge fit noge...prokleti perverznjaci...

P2W aspekt?

doctorfreak koreanci. i nije p2w već ima monthly i tu dobijes neke bonuse vjv. Ali i elder scrolls tako funkcionira. Tehnički svaka igra ima ponešto pay to win. ali što se tiče endgamea i malo težih stvari mislim da toga nema. tipa u path of exile ne moras kupit nista ali pomaze dosta ako si kupis stash tabove za currency i to. tehnički to je jedini pay to win što PoE ima. u gw2 mozes kupit kristale za skinove i to za RL money. imas čak da prebacujes kristale u ingame golde. ali količina eura koju bi trebao potrosit da kupiš nešto je abnormalna pa to ne smatram pay to win. Ljudi koji imaju puno golda generalno ne moraju trošit eure da bi kupovali skinove sa shopa. otprilike tako nekako to ide. Tako da realno, ako nije neki teski pay to win gdje doslovno radiš puno veći damage i krećeš se brže onda mislim da je skroz ok.

fensisuperstar iskreno...na mene nemoj racunat minimalno mjesec dana jer idem za Osijek, tamo cu setat papuce te uz to moram ubacit HZD i GT7 da picim...jos ak mi stigne @prayer ov poklon.. ehhh 😃

Genesis ma opusteno to je bilo samo da se barem svi okupimo na istom serveru. A ne da se raštrkamo. Iskreno mogli bi barem se okupiti u guildu jednu 😃

Tu sam napravio sve igrače ali vidit ču ujutro i popodne kakva je situacija sa serverima. Ako napravite lika napisite tako da se možemo dogovoriti ako bi pickali drugi server neki dok je moguće još 🙂

Kolega nocas 5h igro, ja gledo. Prvo su imali najgori launch ikad i nakon 3. patcha se tek moglo igrat, a onda bolje da nije ni proradilo jer ovo ne izgleda bas nest narucito (ne u smislu grafike, nego opcenito).

ok my bad

SERVER SIRIUS

edit. izgleda da je serious bad choice. već je full :<

Ništa vraća, se na MOKOKO server. jebiga sirius pun ko kifla 1000-2000 Queue već od ranog jutra.