maverick ovo je android uređaj. Ok igra genshin impact koji je mobilna igra. Nek pokrene Red Dead Redemption na njemu 🙂
jebiga ovo je uređaj stvoren za velike ruke. ipak mi PCMR igrači moramo imati velike snažne ruke da uspijemo dignuti gigachad batine. 😃
Nexus Nije vrijedno komentara ni argumenta da je Deck dovoljno mobilan za ozbiljan gaming
oprosti. ali što ti znači da nije dovoljno mobilan? Zar igraš igre na switchu dok se šećeš? Dok si u pokretu? Dok voziš biciklu? Stari ako možeš sjednut negdje na klupici na plaži na bilo čemu, kakav ćeš problem imati sa steamdeckom? Jedino je činenica da je nezgrapan ljudima sa manjim rukama. Ovo je uređaj koji ima performanse a cijenovno je manji od konkurencije. I to dosta. Ostali uređaji kao onaj neo kurac nešto lijevo desno je preko 1200 eura, a grije se nehumano naspram ovog handheld pca.
Zamisli dobiješ teški proljev i doslovno si na wcu jedno 25 minuta. Čim se digneš odmah se tjera nazad. recimo imaš virozu. Ili recimo odeš vani na zrak legneš se na plaži, na šljunak, nabaciš hoodicu i chillaxas. Reci ti meni, oš radije igrati zeldu ili
ELDEN RING?
šala na stranu, ja nemam ništa protiv switcha, dapače sve nintendo eksluzive su top većinom.
ali
tržište je dovoljno veliko i za pc handheld konzolu. A od svih konzola na tržištu SteamDeck je jedina konzola koja pruža maksimalno s obzirom na cijenu. Plus staviš neki dobar grip case i bok.