Nexus Kakva negativa? To se zove mišljenje. Ne znam, valjda bi trebao kupiti Deck da bi podržavao kompanije koje vrijede milijarde? Ne razumijem. Pa valjda se može ovako iz daleka izraziti mišljenje o proizvodu.
Izmišljaš scenarije koji uopće nisu spomenuti. Da, to je tvoje mišljenje. I negativno je.
Nexus Ne radi i neće proći na masovnom tržištu. Šteta R&D novca.
Ovo je negativan stav kojim takoreći govoriš da je jedino vrijedno razvoja ono što će se prodati. Ne nije. Rad na tehnologiji neće uvijek proizvesti nešto što će se prodati u nezamislivim količinama, no znanje koje se dobije iz rada na takvom projektu kao i potencijalni zasebni dijelovi mogu jako puno značiti za razvoj nekih daljnjih projekata.
Osim toga, nitko ne govori da je Valve prvi koji je napravio handheld konzolu, pobogu. Govorimo o tome da je napravio prijenosni uređaj za svoj library koji na sebi ima Proton OS, što samo po sebi znači bolju podršku igara za Linux i još dovodi implementacije drugih prethodno nedostupnih tehnologija, poput Easy Anti-Cheata.
Mislim da je jednostavno prevelik, prenezgrapan i nepotreban i da publika koju cilja (PC) neće baš kupovati ovo pokraj npr. Switcha koji je legit mobilna konzolica sa vrhunskim naslovima. Nije ovo nikakav eksperiment jer ovo već postoji.
Ja ozbiljno razmišljam o Decku i prije bih ga uzeo nego Switch jer mi nudi spajanje na postojeću biblioteku igara koja je puno šira od one na Switchu. Da ne govorim da prvi dojmovi pretežno hvale Deck kao inovativan stroj.