• Offtopic
  • Povijest naših internetskih nickova

Prvo je na GP-u bilo Drake=Kratos.
Razlog je taj da mi je Drake bio najdraži lik kad sam se registrirao, a u vrijeme registracije napalio sam se na God of War III koji je tad izlazio. Registrirao se u 3. mjesecu, nisam se ulogirao pola godine, već mi je Kratos ispario iz misli, ali ostao sam pri nicku sve do promjene foruma i prelaska na NL.

Cro ne moram objašnjavat, Zac po Zachary Leviju, a Drake sam već objasnio. Možda bi i mijenjao, ali prelijen sam smišljat nešto, a i već me svi znaju po ovom nicku tako da...

Nazalost nemam nikakve ekstra price iza moga naziva kao sto svi imate pa je moja prica malo boring. Nick imam od prvog srednjeg posto smo svaki dan poslje nastave isli u LAN igraonu i svako malo smo novce bacali na Modern Warfare koljazu i sto vec pa je jel, svatko trebao izabrati nick da se zna tko je tko pa je meni palo na pamet Prayer, jer zasto ne? :)
Na hrvatskim forumima samo taj nick koristim, ali rijetko da sam nasao slobodan nick na strane posto se cini da nisam tako originalan kako sam prvotno mislio

Biker686 datira jos iz davne 2004./2005. iz doba kad sam aktivno vozio bicikl i slusao metal  pa je tako biker bilo logicno, a 686 cisto zato da ne bude 666  od tada se to povlaci svuda, u spomen zlatnim mladim godinama 

Super tema, ali ja nažalost nemam neku priču koja bi išla uz nick. Shooter je jer kad sam se registrira na Gameplay igra sam skoro isključivo FPS-ove, a nisam ima mašte da smislim išta bolje. Svakim prijelazom na novi forum došlo mi je da ga prominim, ali šta ću sad kad počea ka Shooter nek ostane tako.

Kad bi iša minjat, bilo bi Archer. Još od prvog gledanja Star Trek Enterprise to ime mi je ušlo u glavu i tako dobro zvučalo da mi je to nick na svakom sajtu na kojem sam se otad registrira, osim Gameplayovih nasljednika.

Ja se ne sjecam svojih nickova koji su nesto dugorocno trajali.Marksman je nastao iz mog imena Marko.U klubu me jedan kolega zvao Marks pa mi dao ideju da nesto iz toga smislim.I onda sam iz ribbona Marksman odlucio bit Marksman8 jer mi je broj 8 omiljen broj. Pa mi je neko hakirao origin accaunt i morao sam novo ime i jedino koje nije bilo zauzeto je 19Marksman89.1989 je godina mog rodenja

Bilo je Sub-Zero na GP-u. Lik mi je bio uvijek fora u Mortal Kombatu, a i meni su uvijek govorili da ne jebem živu silu i da sam ladan ko špricer. U mlađim danima sam imao i nešto lošiju cirkulaciju, tako da bih na dodir najčešće i bio hladan, lol. Kasnije, početkom ere NL-a, sam skratio forumski nick na Zero. Sad me oni rijetki zovu Sub (najviše Flipper). Što je ujedno i kratica za podmornicu, pa i nisam baš oduševljen kad koriste taj nick, al ae.: p

Moj razlog je dosadan.....

Prvih 5 slova mog prezimena....

Prvo su svi tako zvali mog starijeg buraza(njegova škvadra), onda su i mene moji tako počeli zvati....

I tako sam skoro svima danas Torla

Dom jer mi je to nadimak u životu(tj. postao pred kraj srednje prije su me zvali po prezimenu). Zovem se dominik ,pa eto logicno je da mi je to nadimak.

Dom jer mi je to nadimak u životu(tj. postao pred kraj srednje prije su me zvali po prezimenu). Zovem se dominik ,pa eto logicno je da mi je to nadimak.
https://www.youtube.com/watch?v=7pod_MJJRZ8

Kad sam već se oglasio.

Godina je 2004ta, bio sam glupi mulac, registrirao se na gejmplej i taman je Wesley Snipes komadao ekipu na tv-u dok sam to radio i smatrao sam kako je ingeniozno da se nazovem Blade. S obzirom da je iz nekog razloga tada bilo bitno znati odakle je tko, i da je tema "iz kojeg ste grada" imala više postova nego što bi trebala imati htio sam izbjeći takvo objašnjavanje te dodao sufiks -Ri. Isti je stajao i na nextlevelu i rebootu, maknuo ga ovdje jer eto, trebalo mi je 11 godina da skužim da je nepotrebno, da su postojale stvari kao što je i oznaka lokacije ispod avatara, da svi ionako pišu blejd kad mi se obraćaju.

Na gejmpleju inače bio poznat i pod alter egom "Rick James" s obzirom na dugogodišnje korištenje izraza iz klipa Davea Chapella što mi tada stavlja na leđa i teško breme popularnosti. Ponosni član svih iole bitnijih forumskih frakcija na čelu sa Crkvom Nediljkovom. Svi me vole.

Ja se jos sjecam onog GIF-a/slike Fuck Yo Couch Nigga

Sjećam se i da je svojevremeno došao zahtjev vlasnika foruma da se taj potpis makne jer širi rasizam. Nema veze što je taj tekst/citat upućen osobi iste rase. Jer logika.

4 mjeseci kasnije

isli smo ko klinci igrat cs1.6 u igraonicu posto je frend znal vlasnika i mogli smo svi ic igrat i zajebavat se kao ekipa u istoj sobi

svi su imali neke nickove i trebao je meni neki i kvragu kazem prva stvar koja mi padne napamet i kazem gibanica i zauvjek osto gibanica

zakaj? neznam al dobivam odlicne poruke u igrama kad neko vidi a da je sa ovih prostora

Kao velikom fanu warhammer 40k-a I Dawn of serijala koji je jos uvijek najbolji naslov usvezi 40k-a i dan danas na debelo morao sam stavit nekaj vezano uz setting, tak da sam " ukral " KharntheBetrayer od kapetana World Eater-a I Angronove desne ruke, loyalista tijekom horus heresy-a no kasnije Chaos space marinca.

Imao sam i account na relicnewsforum gdje sam se zvao " Poškakljaj me po anusu D: " A sami englezi tam tak da niko nije skuzio

Dovoljno je da razume anus 

godina kasnije

Također tek sad vidio temu.

Mala povijest mog nicka..Mjesto i vrijeme radnje GamePlay 2007 (mislim da je čak bio 20.2) imao sam 17 i po i odlučio se registrirati jer mi je trebala pomoć oko PSP-a. U to vrijeme igrao sam Resident Evil Zero na GC i tad mi je to bio najdraži serijal. Pa rekoh ajde neka bude resident_evil.

Još bi nadodao da na kraju nikad nisam stavio ilegalni fmw na PSP. I bio sam poprilični noob jer sam kompjuter kupio tek na Božić 2005 te ga nisam previše koristio. Forum mi se ful svidio i ostalo je povijest. Upoznao sam nekoliko vrlo dobrih prijatelja IRL, ljudi sa foruma su uvijek pomagali i ja isto.

Sjećam se da sam bio vrlo brzo otvorio temu "Hoće li mi tata skužiti PS3 ili će misliti da je to PS2"

Zapravo nisam baš bio aktivan po forumima do GamePlay-a (Net.hr chat ne brojim, a i ne sjećam se nick-a, većinom su bili neke gluposti), tada sam i časopise kupovao svaki broj. Lagano je interes za časopisem opao kako su se sve te promjene izdogađale, ali nick je ja mislim uvijek ostao isti iako su se forumi mjenjali. Nick sam odabrao po Jack Skellington-u, liku (vj. većina zna tko je) iz jednog mi najdražih izdanaka kinematografije (pogotovo tada) ''Nightmare Before Christmas'' legendarnog Tim Burtona i vjerovatno dok je foruma makar s domenom .hr, nick će ostati isti. :)