JBT, meni otišao HDTV bio prije godinu i pol negdje, bio je Sony 43' 1080p/HDR 600 Nits. (Za mene dovoljno jer sam imao PS Slim). Od tada sam rekao, ajde idem na 4K, jebada, Uzet ću si PS4 Pro usput. Tražio u dućanima, nigdje, APSOLUTNO nigdje ga nije bilo. Sancta Domenica ga nema, City Centar nema, nigdje ga nema. Sjećam se da sam vidio TLOU2 edition negdje na Trgu, ali nije mi se dalo ići simo-tamo.
Na kraju uzeo 50' Sony OLED i rekao ajde, kad već piskam pare, uzimam i PS5 makar ga mjesecima morao čekati, to je bilo prošle godine.
Totalno razumijem da ne želiš trošiti novce na nešto što je ovako i onako "niche" da budemo iskreni i još moraš biti u redu za čekanje, Sony ponovno počeo proizvoditi PS4, i toliko igara još izlazi za PS4.
Na njuškalu nisam našao ništa zanimljivo za normalne novce. Mislio sam da će biti market crash od kada sam dobio PS5, ali zapravo PS4 je postao još skuplji. Moja predikcija da će biti oko 1000kn rabljeni sa barem igrom + gamepadom je bio totalni fail.
Ja svoj PS4 Slim ne koristim više baš, možda za određene igre da ne trošim memoriju na PS5.
Da je PS4 Pro, vjerojatno bih ti ga dao za cheapo sa dvije igre i gamepadom. Ali jebeš ga kad nije.
Ali ajde, ovo mi je smiješno gore. Znam da neki ljudi vole sređivati svoje konzole, Ali da netko stavlja 88 i neo-nazi simbole ugravirane na plastiku (ako je naljepnica, jebeš to, lako skinuti).
Mislim sjećam se ja lijepih davnih dana kada sam šarao svoj PS1 i PS One sa markerima jer smo bili kul klinci. Ali ne znam, ovo je urnebesno, sori.
Imaš sreće, however, što postoje jako lagani potezi za skidati takve gluposti. Novi Faceplate ili Decal Stickeri. Decal Stickere imaš u svim oblicima, što god ti srce poželi (osim nazi simbola, naravno). Pa ako imaš neku tematsku igru koja ti se sviđa, kupiš decal sticker i zakeljiš samo. Bam, novi paint.