Znači da rezimiram temu - igra je umirući kurac 2

Ne bi se trebalo obazirati na te stvari i unaprijed si stvorit sliku kao o problematičnoj igri. Nešto slično je bilo kod Days Gone samo nakon izlaska igre kad se o njoj pisalo kao o igri koju bi trebalo po mogućnosti izbjeći a ja joj nisam htio oduzet tu šansu a da je ne isprobam i nisam požalio ni na trenutak. Ovo sa DL2 bi sad trebalo bit u smislu kao upozorenje da ne nabaviš igru sa problematičnim tehničkim stvarima ak si zahtjevniji igrač a takvih ima u današnje vrijeme jako puno jer tražimo doslovno dlaku u jajetu.
Igra koja sa sutrašnjim danom službeno ide u javnost. OK, recenzija je objektivna kao i kod DG i to stoji manje više ali svaka igra na kraju završava na subjektivnom dojmu.
Još jednom velim nemojte se previše obazirati jer ima vremena da se provjeri na YT kad drugi idu to igrat pa ak je to to i zadovoljava vaše minimalne zahtjeve za igru, tek onda u akciju.

maverick ja samo dajem info sa neta i izjave devova. Ne moras biti uvijek tako bezobrazan i prost. Okomi se na njih, ne na mene.

chono po cemu sam se ja na tebe okomio 🤣 To sto oni kazu da im je zarada manja im vjerujem nas koliko. Ponavljam, tesko nocima spavam zbog njihovih muka.

Dajem iz teme GaaS i ostavljam vas da potrcite daying lightu glupim izgovorima u spas.

TITANXIS

Kupac očekuje da igra radi kako spada i tebi je to traženje dlake u jajcu?

Njihovo je da izdaju igru u kvalitetnom stanju ili odgode.

Zamisli doba PS1, PS2, Game Cubea...
        Zamisli da su igre izlazile poludovršene a rijetki su imali PS2 spojen na net, možda 1%.
        PS1, netreba ni pričati.

Danas i ptica na grani ima net pa su banditi naučili izdavati poluproizvode.
        Igre su siva zona i još nije zakonom regulirano.
        Da se mene pita, igre bi morale prolaziti kvalifikaciju za izdavanje.

Tehnički aspekt, da zadovolji vizuale i performanse.
        Da nema game breaking bugova.
        Znači proizvod mora raditi od početka do kraja bez problema.
        Glitchevi i gluposti, to bi tolerirao do neke razine.

pravednik I GOW4 ima povremene bugove pa i TLO2 a odnjele su brojne nagrade jer nema igre bez tih minimalnih bugova koje je nemoguće sasvim detektirati jer oni se tijekom trajanja ere te igre ispravljaju naknadnim updejtovima. Vjerujem kako DL2 nije baš slučaj CP kojem nema spasa jer je izgrađen na klimavim temeljima. Savršen proizvod u obliku igre nebuš nikad imal da u njoj sve glatko ide. A ko veli da u doba PS1 i ostalih konzola nije bilo teh. problema, pa bilo ih je pun k samo kaj tad nisu mogli naknadno ispravljat. Zato u današnje vrijeme imaš podršku od devova u idućih godinu dvije za igru, ne moraš je kupit prvi dan, nije to kruh da ti treba odmah. Pričekaš da se popravi to kaj ne valja i to je sve.

maverick tvoj nacin pisanja, ton i agresiva uz dozu podrugljivosti, ostavljaju dojam da svojim postovima napadas ljude.

Ali isto morate priznati da je bas fora ispalo izaslo se mozda i ranije od planiranog sa konzolama islo se na jeftinije jer ko ce to platiti i sad placas slabiji stroj par tisuca kn vise a za te novce smo mogli dobiti puuuno jacu konzolu.

Eto

Miro

Cijelo vrijeme tupim isto.
              @Nexus i zagovornici uvijek koriste cijenu kao glavni argument zašto je ugrađeno to što je.

Sad vidimo da cijena nije bitna.
              Kupuju se po 5000-6000-7500 kn.
              Po 5000 idu redovno.

7500 su išle, iz prve ruke potvrda pošto sam ih prodavao.

Uzmi u obzir da radi korone Nvidia nije izbacila RTX 4000 u 2021.
              Sad su konzole u drugoj godini i koliko toliko se drže.
              Da nema kripta i korone, da GPU normalno košta sad bi imali RTX 4060 za 350 eure koji je 3x jači od PS5.
              Nikada takav skok nije bio između launcha konzola i PC komponenti.

Imali smo top komponente koje su u najboljem slučaju bile 2x bolje. Sad usporedno sa launchem konzola (2020.) imaš RX 6900XT i RTX 3090 koje su 4x bolje u rasterizaciji te RTX 3090 isto toliko u ray tracingu. Bez DLSS-a koji je potpuno druga dimenzija upscalinga.

pravednik

zagovornici uvijek koriste cijenu kao glavni argument zašto je ugrađeno to što je.

Ne govorim samo ja već inženjeri, analize tržišta, financijske prognoze i slično.

Uostalom ja ne znam što je to toliko grozno ugrađeno u konzole? Frende možeš slobodno kupiti RTX 3080 i 7gb/s SSD, 32gb RAM-a, R5900X, ne znam što čekaš.

Dovoljno mi je jučer vidjeti GT7 da vidim da postoje samo sposobni i nesposobni. Kao i u svemu. Dovoljno mi je vidjeti MS Flight Simulator, Ratchet and Clank, Forza Horizon 5, novi Horizon, već od prije TLOU2 koji je i dalje next-gen i tako dalje.