pravednik E našao sam video di ide da do 2100, ali tu si on u odnosu na 1900 izvuče možda 4 framea i nisam siguran da je to konstantno za svaku igricu. Ne brini dobar si sa ovom. Napravi šta misliš sa undervoltanjem, ja osobno se ne kužim u to i nije da me zanima, bit će ti super. Imaš jezgri ko u 3090, to ti je bitno. I propusnost im je tu negdje ista.
Što se tiče ventilatora, AL serija mi je ružna, imam SL 120 koji su tada bili novi, ako ti je do RGB-a stavi AL na AiO i SL na ostalo. Meni su spojeni ravno na matičnu, tako da ti mogu kontrolere poslati ako ti baš bude trebao koji slučajno. Upravljam sa Lian Li softwareom sa njima, dok ostalim upravlja Aura Create od Asusa. I mogu ti reći da sam sa Aurom imao problema od verzije do verzije, po pitanju rgb-a, dok ovaj drugi radi savršeno od prvog dana. A i Asus je sad to riješio. Ovi šta ti govore da broj ventilatora nije bitan, ne znaju o čemu govore, to ti kažem kao netko tko se bavi s termodinamikom i od toga živi. U biti imaš 13 ventilatora u kućištu ako brojiš ona 3 u GPU, a kod strujanja zraka i konvekcije treba ih obavezno uzeti u obzir.