pravednik Ne vidim da sam tebe zezao kroz brojne upite za modularno napajanje i sklapanje PC-a ali ok, ako riješiš frustracije kroz ismijavanje mojih postova svi sretni i win win situacija.
moj bed, nekim ljudima je koncept humora potpuno nepoznat, a ako moram objasniti šalu, onda je preletila preko tvoje glave i nije uspjela. Moje najiskrenije isprike, poanta je šala, nikakvo ismijavanje mi nije bilo na pameti.
pravednik Za to treba vremena ako nisi znala.
ne, nisam znala. Kada ja "slažem" konfu, nazovem svog čovjeka koji mi slaže konfe od 2017, kojem kažem koji performans želim, pošalje mi popis svega i cijenu, ja prelistam, možda promjenim kućište ili neku glupost, i sastavi mi za tjedan dana. Zadnja konfa me došla 16 000, tako da razumijem strah, ali baš zato si nebi dala u ruke slagat i pogađat kompatibilnost komponenti, jel, sjetimo se moj EPIC FAILA kada sam se usudila napisat 4 posta u jedan dan u ovu temu prije dva mjeseca kako me zbunjuje kako mi dva kabela izgledaju isto a drugačije su označeni a ne piše u uputama koji da koristim. Koja glupača.
Još jednom, žao mi je što te moj post toliko pogodio i uvrijedio, koji je bio napisan kao friendly banter, ništa više ništa manje, Sigurno se neće više ponovit.