Kaiserus
Čekaj. Čekaj.
Ti sa RTX 3090 i ryzen 5900X imaš 750W napajanje? Znači to drži karticu koja može potegnuti 500W(uz custom bios) i procesor od koliko ono 125W?
A ja glupan gledam 1000W za 2400 kn.
Seasonic Prime TX 1000W.
Najbolje od njih.
Da, vratio sam ga nakon 2 tjedna razmišljanja.
Lijepo je užasno, estetika top, neupadljivo ali nakon što si spomenuo propuh, podtlak u kućištu i hrpa recenzija reko ne, nije to dobro.
Ventilatori? Corsair ili Lian Li znači.
Nije Phanteks T30 najbolji za propuh i zračni pritisak? Pošto je deblji od ostalih.
Ili Noctua Industrial za airflow?
Znam da sam dosadan ali na youtubeu doslovno ima toliko različitih recenzija da na kraju mislim kako neki recenzenti daju informacije na temelju subjektivnih dojmova i onoga što oni preferiraju.
Corsair vodeno, da, jebeno ali skupo isto. Za sad mi jedino EK ulijeva povjerenje jer je Steve iz GamerNexusa razmontirao Lian Li, EK 360 Elite i Arctic Cooling Freezer 2. EK ima najbolju izradu i komponente uz najbolji princip rada.
U temperaturi su svi slični ali ispod haube EK ima prednost. Što je bitno za dugotrajnost.
@fensisuperstar
Kod tih Seasonica čitam da su bili problemi sa RTX 3000 karticama.
Neki kurac sa OCP (over curent protection) gdje ti PC restarta ili pokaže black screen kod pokretanja igara ili renderinga.
To je ispravljeno na novim revizijama ali jebeš me ako gdje piše koja je.