Fico je li bi ti bilo draže da sam napisao "s američkim predsjednikom"? Kako god nazvali osobu s druge strane i kako god nazvali taj odnos, pojačao se s njegovim dolaskom. I molim te nemoj mi odgovoriti sa zidom teksta jer ovo je činjenica, pišem to bez želje da impliciram ikakve ideološke podjele, odgovornost ili da ulazim u dublje odnose.
TexasFlood Čovjek doslovno preklinje da im se pomogne, pa pogledajte što se tamo događa. Što bi trebao, sjediti prekriženih ruku, hodati po domjencima i smješkati se?
Pa naravno da će moliti i nitko mu to ne osporava. Međutim, pretjeruje u nekim reakcijama. Mogu li razumijeti iz njegove perspektive zašto to radi? Apsolutno. Jesu li mu neke reakcije razumne? Nisu. Barem tako izgleda iz moje perspektive. Čovjek ima bolesnog psihopata kao susjeda i mora umjerenije docirati izjave izvan Ukrajine.
I dajte molim vas shvatite da osobno mogu kritizirati bilo koga i bilo što koliko mi to moje ograničeno znanje dopušta. A moje znanje je ograničeno dostupnim informacijama, kao i vaše. Ako komentiram predsjednika Ukrajine, ne mora mi se sugerirat da imam proruska stajališta, kako je Hideo odvratno pokušao jutros. Nemojte mi nametat taj bipolaran odnos.